گندم

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 11847 مقاله در رابطه با گندم تهیه و منتشر شده است که شامل 8488 مقاله کنفرانسی و 3359 مقاله ژورنالی شامل 399,135 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,189,916 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای گندم را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,189,916 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای گندم را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی گندم
-
401. اثر نمک های مختلف، نانوسیلیس و امواج اولتراسونیک بر درصد جوانه زنی، شاخص های رشدی و فنول کل گیاهچه های گندم سیاه (Fagopyrum esculentum L)
محل انتشار مقاله: کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
402. تاثیر بیوچارهای تولید شده از بقایای گیاهی پنبه و گندم بر غلظت برخی عناصر غذایی پرمصرف آویشن شیرازی در خاک های آهکی
محل انتشار مقاله: کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8 -
403. بررسی تاثیر نانوذرات روی Zn بر پارامترهای فیزیولوژیکی گیاه گندم
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم و توسعه فناوری نانو
سال انتشار: ۱۴۰۱
تعداد صفحات: 13 -
404. مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات برگ در گندم
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
405. رهیافت نوآورانه بیوفرآوری در توسعه و کاربرد سبوس حاصل از آسیاب گندم به عنوان منبع جدید در تولید مواد بیوشیمیایی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
406. اثر شرایط مختلف غلظت و دما در واکنش اسید سیتریک بر ساختار شیمیایی کاه گندم
محل انتشار مقاله: ششمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 12 -
407. اثر شرایط فرآیند بر رئولوژی خمیر آرد گندم
محل انتشار مقاله: ششمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
408. ارزیابی معادلات تبخیر و تعرق در تخمین عملکرد گندم رقم الوند با مدل CropSyst
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی
سال انتشار: ۱۴۰۱
تعداد صفحات: 18 -
409. بررسی برآورد بهره وری فیزیکی و اقتصادی آب در مزارع کلزا و گندم در شهر قزوین
محل انتشار مقاله: ششمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
410. واکنش فتوسنتز و عملکرد دانه ارقام گندم آبی به تلقیح قارچ میکوریزا و محلول پاشی متانول تحت شرایط تنش کم آبی انتهای فصل
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 11 -
411. اثر محلول پاشی سولفات روی بر عملکرد ارقام گندم در شرایط دیم شهرستان خرم آباد
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
412. بررسی عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های مختلف گندم نان تحت شرایط دیم
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
413. انتقال مجدد مواد فتوسنتزی گندم تحت تاثیر تنش خشکی و کودهای زیستی در منطقه گرم پلدختر
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
414. بررسی رابطه بین مدیریت مناسب آبیاری و عملکرد دانه گندم آبی در استان لرستان
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
415. اثرات خشکی و قارچ میکوریز در برخی صفات مورفولوژیک گندم
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی اثرات خشکسالی و راهکارهای مدیریت آن
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 4 -
416. نقشه یابی QTLهای صفات برگ در گندم
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم پایه و علوم مهندسی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
417. مقایسه شاخصهای رشد گندم تحت تاثیر تیمارهای مختلف پلاسمای سرد و آب فعال شده
محل انتشار مقاله: هفتمین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 14 -
418. مقایسه ژنوتیپ های گندم نان در شرایط دیم با استفاده از برخی صفات فیزیولویک، مورفولوژیک و فنولوژیک
محل انتشار مقاله: هفتمین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 12 -
419. بررسی اثر افزودنی باکتریایی و کاه گندم بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ سیب زمینی
محل انتشار مقاله: نهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
420. مروری بر اثر ضد میکروبی تیمار پلاسمای سرد و اثرات جانبی آن بر ویژگی های تکنولوژیکی آرد گندم
محل انتشار مقاله: نهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8