پسته

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 1121 مقاله در رابطه با پسته تهیه و منتشر شده است که شامل 997 مقاله کنفرانسی و 124 مقاله ژورنالی شامل 27,443 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,237,546 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پسته را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,237,546 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پسته را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی پسته
-
681. خشک کردن پسته با استفاده از کلکتور مشبک بدون شیشه خورشیدی
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس سالانه انرژی پاک
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 6 -
682. مقایسه اثر بازدارندگی عصاره پسته کوهی بر خوردگی کربن استیل در دو محلول هیدروکلریک اسید و سولفوریک اسید
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 4 -
683. تحلیل اجرای روش آبیاری قطره ای در باغات پسته استان خراسان جنوبی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 6 -
684. محصولات فرعی دارویی گونه های جنگلی تیره پسته در ایران
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی دانشجویی علوم جنگل
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 4 -
685. نقش جاذبه های جنگل های طبیعی استان خراسان رضوی در رونق صنعت اکوتوریسم با تأکید بر جنگل های پسته وحشی شهرستان سرخس
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی دانشجویی علوم جنگل
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 7 -
686. معرفی برخی خصوصیات گیاه پسته خوراکی (Pistacia vera) و روناس (Rubia tinctorum)، دو گونه مناسب برای بیشه زراعی در خاک های شور
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی دانشجویی علوم جنگل
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
687. مقایسه برخی پارامترهای فیزیولوژیکی ژنوتیپهای گزینش شده پسته در پاسخ به تنش شوری
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش شوری در گیاهان و راهکارهای توسعه کشاورزی در شرایط شور
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
688. بررسی اثر آللوپاتیک غلظتهای مختلف عصاره آبی پوست سبز پسته (pistacia vera) بر روی جوانه زنی بذر، رشد ریشه چه و ساقه چه گاوپنبه ( Abutilon theophrastii)
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
689. بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به قارچ Aspergillus flavus
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
690. بررسی تاثیرآب خندان کردن پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
691. بررسی ارتباط و مقاومت به سرما در برخی ترکیبات شیمیایی(نیتروژن، کلسیم، پرولین) در مراحل مختلف زایشی چهار رقم تجاری پسته بومی منطقه دامغان
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 7 -
692. بررسی میزان آلودگی پسته های استان قزوین به قارچ آسپرژیلوس فلاووس و آفلاتوکسی
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
693. اثر بعضی عوامل محیطی در نوسانات جمعیت پسیل معمولی پسته Agonoscena pistaciae (Burckhardt and Lauterer)
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
694. بررسی تنوع ژنتیکی در بین ارقام اصلی پسته دامغان با استفاده از نشانگر RAPD
محل انتشار مقاله: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 15 -
695. بررسی میزان تولید روغن در کلاسه های قطری مختلف پسته وحشی در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی منابع طبیعی ایران با محوریت علوم جنگل
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
696. نگرشی به تولید جنگل طبیعی پسته خواجه خراسان رضوی
محل انتشار مقاله: کنگره ملی دستاوردهای علمی و پژوهشی پسته
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
697. بررسی راهکارهای تبدیل و فرآوری ضایعات حاصل از محصول پسته در کشاورزی
محل انتشار مقاله: کنگره ملی دستاوردهای علمی و پژوهشی پسته
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
698. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن مغز پسته قزوین در سه واریته کال خندان، بادامی، شمشیری
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 5 -
699. تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 6 -
700. بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9