ذرت

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 7250 مقاله در رابطه با ذرت تهیه و منتشر شده است که شامل 4614 مقاله کنفرانسی و 2636 مقاله ژورنالی شامل 167,516 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,120,026 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,120,026 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی ذرت
-
261. تاثیر کاربرد روش های مختلف استفاده از کود مرغی روی سطح برگ، وزن برگ، وزن خشک کل و ارتفاع ذرت
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
262. پایداری در هیبریدهای ذرت با استفاده از روش های پارامتری تک متغیره
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 4 -
263. بررسی تنوع ژنتیکی و برآورد شاخص های تحمل به خشکی در برخی ژنوتیپ های ذرت
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
264. تاثیر سه نوع قارچ کش بر همزیستی قارچ های میکوریز آربوسکولار بر فاکتورهای مورفولوژیکی ریشه گیاه ذرت
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 4 -
265. تاثیر نشاسته های اصلاح شده بر خواص رئولوژیکی سس کچاپ
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
266. بررسی و شناسایی تراریخته ها در روغن های خوراکی
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
267. ترکیبات پلی فنولی و اثر فعالیت آنتی اکسیدانی دو اکوتیپ مختلف آویشن شیرازی بر اکسیداسیون روغن ذرت
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 11 -
268. فرآورده های حجیم شده غلات: مطالعه موردی بررسی تولید پاپکورن
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
269. مروری بر فیلم های زیست تخریب پذیر خوراکی بر پایه ذرت: تولید، ویژگی ها
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8 -
270. کاربرد خاکستر سبوس گندم برای رنگبری روغن ذرت وکاهش فلزات سنگین
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
271. تولید، استفاده و مصرف ذرت
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
272. ارزیابی کارایی عملیاتی -زیستی - اقتصادی تولیدکنندگان ذرت علوفه ای در استان خوزستان
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
273. بررسی ویژگی های کیک مافین کم کالری حاوی استویا-اریتریتول، شربت ذرت و تعیین نمونه بهینه
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
274. تجزیه و تحلیل اقتصاد کشاورزی ذرت در استان خوزستان و راهکارهایی در جهت دستیابی به حداکثر سود
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
275. بررسی تاثیرات قارچ اندوفیت ریشه indica Serendipita بر القای مقاومت در گیاه ذرت تحت تنش خشکی
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 1 -
276. بررسی عملکرد و بهره وری آب ذرت علوفه ای تحت شرایط سطوح مختلف آبیاری و کود نیتروژن (مطالعه موردی: خرم آباد)
محل انتشار مقاله: دهمین کنفرانس بین المللی سامانه های سطوح آبگیر باران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
277. مطالعه رفتار مکانیکی نانوکامپوزیت حاصل از نشاسته ذرت با آرد چوب
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 21 -
278. بررسی خصوصیات مکانیکی نانوکامپوزیت حاصل از نشاسته ذرت با آرد چوب
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 29 -
279. اثرویژگی های جذبی زئولیت و کود آلی بر میزان جذب کادمیوم در خاک تحت کشت ذرت
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
280. بررسی تاثیر کودهای زیستی بر شاخص های کارایی نیتروژن ذرت علوفه ای تحت سطوح مختلف نیتروژن
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7