ذرت

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 7250 مقاله در رابطه با ذرت تهیه و منتشر شده است که شامل 4614 مقاله کنفرانسی و 2636 مقاله ژورنالی شامل 167,516 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,218,645 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,218,645 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی ذرت
-
441. تجزیه و تحلیل رگرسیون چند متغیره و رگرسیون درختی در پیش بینی فروش شرکت گلوکزان
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
442. ارزیابی صفات کیفی ذرت تحت سامانه های مختلف آبیاری
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
443. تخصیص ماده خشک دو رقم ذرت در پاسخ به آبیاری و نیتروژن
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
444. تأثیر قطع آبیاری اول فصل و مقادیر کود نیتروژن بر خصوصیات اجزای عملکرد دو رقم ذرت
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 13 -
445. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت با درصد فروکتوز بالا روی خواص فیزیکوشیمیایی باقلوای قزوین
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 15 -
446. ارزیابی عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای رقم سینگل کراس 704 تحت تاثیر سطوح مختلف زئولیت در خاک با بافت سبک شنی
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
447. بررسی ویژگی های حسی شربت گلوکز حاصل از هیدرولیز آنزیمی واریته های مختلف آرد ذرت
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
448. بررسی میزان تولید گاز و اندازه گیری ضریب تسهیم، تولید توده زنده میکروبی و راندمان توده زنده میکروبی در سیلاژ ارقام مختلف ذرت
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6 -
450. اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر فراسنجه های خونی بره های نر پرواری زل
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
451. اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر قابلیت هضم ظاهری بره های نر پرواری زل
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
453. اثر تراکم بوته و رقم بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی ارقام ذرت دانه ای
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 17 -
454. ارزیابی کاربرد تلفیقی خاک ورزی حفاظتی و مقادیر مختلف سوپر جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی خاک در ذرت دانه ای
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
455. بررسی اثر تنش خشکی و کود نیتروژن بر برخی صفات مورفولوژیک ذرت در منطقه خداافرین
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
456. اقتصاد سنجی اثر توسعه فناوری و مکانیزاسیون بر تولید ذرت در استان ایلام
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
457. پاکسازی لکه ی نفتی با پسماند گیاهی اصلاح شده با نانوذرات مغناطیسی
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و دومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
458. مروری بر مدیریت سیلاژ ذرت
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 18 -
459. بررسی ویژگی های بافتی، شیمیایی و حسی مافین کم کالری حاوی استویا-اریتریتول وشربت ذرت با فروکتوز بالا
محل انتشار مقاله: سومین کنگره ملی شیمی و نانوشیمی از پژوهش تا فناوری
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
460. بررسی پتانسیل خاکستر سبوس گندم برای رنگبری روغن ذرت
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 12