ذرت
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 7250 مقاله در رابطه با ذرت تهیه و منتشر شده است که شامل 4614 مقاله کنفرانسی و 2636 مقاله ژورنالی شامل 167,516 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,303,495 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,303,495 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی ذرت
-
581. افزایش خواص آنتی اکسیدانی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آرد کامل دانه چیا
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
582. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت نوع 3 تحت تیمار حرارتی و هیدرولیز اسیدی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
583. ارزیابی ایمنی مواد غذایی تراریخته با منشا گیاهی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
584. تاثیر افزودن اینولین و نشاسته ذرت بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
585. مروری بر تکنیک های موثر جهت رفع چالش های کاهش چربی در ماست
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
586. بررسی مطالعات محصولات تراریخته در سال های اخیر
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
588. کاهش مصرف آب و تولید پساب در یک پالایشگاه ذرت با استفاده از فناوری پینچ آبی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
589. غلات ذرت حجیم شده سالم (پفک سالم)
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
590. بررسی بیاتی نان بدون گلوتن، حاصل از آرد ذرت و آرد برنج با استفاده از صمغ های مختلف
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
591. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی سس مایونز غنی شده با اینولین حاوی افزودنی سبوس ذرت به عنوان جایگزین چربی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
592. تهیه الکترود اصلاح شده با فیلم تهیه شده از پروتئین های لاکتوفرین شیر زیین ذرت و متیلن بلو جهت کاربرد الکتروکاتالیستی
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی شیمی کاربردی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
593. اثر مدیریت آبیاری ذرت علوفه ای در سیستم آبیاری قطره ای تیپ بر بهره وری آب در شرایط آب و هوایی استان فارس
محل انتشار مقاله: پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
594. تاثیر روشهای مختلف آبیاری جویچه ای و کم آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف آب ذرت علوفه ای رقم سینگل کراس 704
محل انتشار مقاله: پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 12 -
595. تاثیر آبیاری بخشی منطقه ریشه در حالت ثابت و متغیر بر عملکرد و کارایی مصرف آب ذرت علوفهای رقم 606 مطالعه موردی: شهرستان کاشمر
محل انتشار مقاله: پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 9 -
596. مطالعه بهره وری آب با انتخاب مناسب ترین الگوی کشت مقایسه گندم و ذرت علوفه ای مطالعه موردی: دشت سمنان
محل انتشار مقاله: پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 8 -
597. بررسی تاثیر روش آبیاری موضعی سطحی و زیرسطحی بر عملکرد ذرت شیرین
محل انتشار مقاله: پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
598. تاثیر کم آبیاری بر شاخص سطح برگ گیاه ذرت علوفه ای در آبیاری قطره ای-نواری
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
599. بررسی تاثیر روش آبیاری موضعی سطحی و زیرسطحی بر بهره وری مصرف آب در ذرت شیرین
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
600. کم آبیاری و تاثیر آن بر راندمانهای آبیاری و بهره وری آب ذرت با استفاده از نرم افزار SIRMOD
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 10




















