ذرت
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 7250 مقاله در رابطه با ذرت تهیه و منتشر شده است که شامل 4614 مقاله کنفرانسی و 2636 مقاله ژورنالی شامل 167,516 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,305,608 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,305,608 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی ذرت
-
701. بررسی تاثیر سطوح تنش خشکی و سوپرجاذب بر برخی صفات ذرت دانه ای (Zea mays L.)
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
702. کنترل و مبارزه با آفت کرم برگخوار تک نقطه ای ذرت با روش شیمیایی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
703. روش های مبارزه و کنترل زراعی شیمیایی آفت ساقه خوار اروپائی در مزارع ذرت
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
704. ارزیابی وزن اکتسابی و سطح سرمی لپتین در استئاتوهپاتیس غیرالکی ناشی از رژیم پرچرب حاوی روغن ذرت در رت های اسپراگ- داولی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 11 -
705. تاثیر دو علف کش انتخابی مایستر و الومیس در اختلاط با بهبود دهنده های رشد بر برخی پارامترهای مورفولوژیک ذرت
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
706. تاثیر سیلیکات پتاسیم، کلسیم کلرید و نانو سیلیس بر پاسخ صفات مورفولوژیک ذرت شیرین به رژیم های آبیاری
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
707. بررسی عملکرد و اجزاء عملکرد هیبریدهای مختلف ذرت دانه ای تحت تاثیر روش های کاشت مستقیم و مرسوم در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
708. بررسی تاثیر روش های کاشت مستقیم و مرسوم بر صفات مرفولوژیک هیبریدهای مختلف ذرت دانه ای در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
709. بررسی اثر محلول پاشی روی و منگنز بر صفات مرفولوژیک و عملکرد پروتئین دانه هیبریدهای ذرت بهاره در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
710. بررسی تاثیر محلول پاشی روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد هیبریدهای ذرت بهاره در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
711. بررسی تاثیر کم آبیاری بر افزایش تولید ذرت (مطالعه موردی :اهر استان آذربایجان شرقی )
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی زیست شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
712. فرمولاسیون جدید گز بر پایه ی شربت ذرت با فروکتوز بالا
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 12 -
713. زایلوالیگو ساکاریدهای ذرت : ساختار، روش استخراج و ویژگی های سلامت بخش آنها
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 13 -
714. تاثیر شربت ذرت با فروکتوز بالا و روغن ذرت بر ویژگی های حسی و بافت کیک
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 12 -
715. بررسی تاثیر افزودن پودر هسته انار و تغییر پارامترهای فرآیند بر ویژگی های ظاهری اسنک های حجیم بر پایه ذرت با استفاده از روش پردازش تصویر
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
716. تاثیر شیرین کننده ها بر ترکیبات مهم فرار و ماست های طعم دار
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
717. بررسی فرآیند اکستروژن بر ویژگی های حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و هسته خرما
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
718. مقایسه کارآیی حلال های آلی در استخراج لوتئین از برخی منابع گیاهی (ذرت و گل جعفری)
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
719. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی کنجاله های تخمیری سویا،ذرت،کلزا تحت تاثیر باکتری پروبیوتیک
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
720. انکپسولاسیون نانو ذرات بارگذاری شده با اسانس روغنی میخک به روش ترسیب با ضد حلال
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5





















