ذرت
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 7250 مقاله در رابطه با ذرت تهیه و منتشر شده است که شامل 4614 مقاله کنفرانسی و 2636 مقاله ژورنالی شامل 167,516 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,307,773 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,307,773 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای ذرت را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی ذرت
-
1101. بررسی اثر اللوپاتی اسانس زیره سبز برجوانه زنی ارقام ذرت
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس سالانه تحقیقات کشاورزی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 4 -
1102. اثر کود بیولوژیک در کاهش خسارت Fusarium moniliforme در دورقم 540و4015 ذرت zea maysL.
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس سالانه تحقیقات کشاورزی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 5 -
1103. مطالعه و بررسی انتقال عمیق نیترات تحت کشتهای ذرت علوفه ای با استفاده از پساب فاضلاب ضهری تصفیه شده مطالعه ی موردی: تصفیه خانه ی فاضلاب نیشابور
محل انتشار مقاله: کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
1104. تاثیر اسید هیومیک بر عملکرد ذرت دانه ای هیبرید NS 640 تحت شرایط رژیمهای مختلف آبیاری در منطقه قزوین
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 24 -
1105. تاثیر دور آبیاری و محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت بهاره در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 10 -
1106. تاثیر دور آبیاری و محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر صفات مورفولوژیکی ذرت بهاره در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
1107. اثر روش های مختلف خاک ورزی و محلول پاشی آهن برعملکرد بیولوژیک، وزن هزاردانه و ارتفاع ذرت Zea mays درشهرستان خاش
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
1108. تاثیر روشهای مختلف آبیاری و تراکم بوته بر کارایی مصرف آب ذرت
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
1109. تعیین مولفه های عملکردی ذرت رقم 704 تحت تاثیر زمان و میزان مصرف کود اوره در منطقه گلپایگان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
1110. ارزیابی میزان مصرف انرژی و مقایسه آن در دو سیستم متداول و پایدار در کشت ذرت دانه ای (بررسی موردی: دشت مغان)
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1111. جذب برخی عناصر غذایی پر مصرف در گیاه ذرت(Zea mays L. 704) در شرایط تنش شوری تحت تاثیر کاربرد مواد آلی
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 6 -
1112. اثر کاربرد کود گاوی، کاه گندم و برهمکنش آن ها برجذب مس، منگنز و آهن گیاه ذرت(Zea mays L. 704)در سطوح مختلف شوری یک خاک آهکی
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 6 -
1113. ارزیابی کلیه صفات زراعی 11 هیبرید جدید خارجی ذرت دانه ای نسبت به یک شاهد ایرانی
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 15 -
1114. ارزیابی مقاومت هیبریدهای جدید خارجی ذرت دانه ای نسبت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی بلال
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 10 -
1115. اندازه گیری و ارزیابی مدل HYDRUS-2D در توزیع رطوبت و جذب ریشه در آبیاری جویچه ای
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی آب، محیط زیست و توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
1116. بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
1117. فروکتوز، شربت ذرت با درصد فروکتوز بالا، ساکارز و بیماری کبد چرب غیر الکلی
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1118. بررسی تاثیرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا با ساکارز در کوکی
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
1119. کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای ژله
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5 -
1120. کاربرد شربت ذرت با فروکتوز بالا در فرآوردههای پاستیل
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 6























