کشاورزی ارگانیک
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 799 مقاله در رابطه با کشاورزی ارگانیک تهیه و منتشر شده است که شامل 720 مقاله کنفرانسی و 79 مقاله ژورنالی شامل 7,898 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,025,465 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای کشاورزی ارگانیک را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,025,465 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای کشاورزی ارگانیک را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی کشاورزی ارگانیک
-
21. مزایای کشاورزی ارگانیک پرندگان بیشتر در مناطق با کشاورزی فشرده تر
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
22. چالش های موجود در روش های کشاورزی ارگانیک برای تولید محصولات پایدار
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
23. نقش کشاورزی ارگانیک برای امنیت غذایی: رابطه محلی با نگاهی جهانی
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 17 -
24. کشاورزی ارگانیک برای کشاورزی پایدار
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
25. معرفی خولان (سنجد تلخ) Elaeagnus rhamnoides و ارایه پیشنهاداتی برای تسریع توسعه صنعت تولید این گونه در اقلیم خشک و نیمه خشک ایران
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
26. تاثیر کودهای بیولوژیک بر محصولات کشاورزی
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس ملی مدیریت سبز پسماند
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8 -
27. معرفی و کاربرد کودهای بیولوژیک تثبیت کننده نیتروژن در تولید گیاهان دارویی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 5 -
28. کشاورزی ارگانیک در کشت گیاهان دارویی
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
29. تاثیر کشاورزی زیستی بر جنبه های اجتماعی و اقتصادی بوم نظامهای زراعی
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 4 -
30. تاثیر مواد آلی ارگانیک بر رشد اندام هوایی گیاه ذرت
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
31. ترجیج زمانی و تمایل به پرداخت مازاد مصرف کنندگان برای برنج ارگانیک در شهر شیراز
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
32. ارزش گذاری اقتصادی برنج ارگانیک در ایران (مطالعه موردی؛ شهرستان بابل)
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
33. ورمی کمپوست ونقش آن در کشاورزی ارگانیک
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
34. نقش کشاورزی ارگانیک در امنیت غذایی
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
35. بقایای کینوا ((Chenopodium quinoa) راهکاری برای کاهش مصرف سموم
محل انتشار مقاله: همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
36. ارزیابی اثر کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیک بر برخی خصوصیات زراعی گیاه دارویی بادرشبی
محل انتشار مقاله: شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
37. نقش کشاورزی بر امنیت غذایی و محیط زیست
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس ملی محیط زیست سالم و توسعه پایدار در پرتو حقوق شهروندی چالشها و راهبردها
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
38. بررسی عوامل مؤثر بر قصد خرید محصولات کشاورزی ارگانیک از سوی مصرف کنندگان شهر اهواز
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
39. امنیت غذایی با محصولات کشاورزی ارگانیک
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
40. ره یافت هایی برای مدیریت تلفیقی بیماری های مهم قارچی در کشاورزی ارگانیک
محل انتشار مقاله: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11