پرورش زنبور عسل

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 623 مقاله در رابطه با پرورش زنبور عسل تهیه و منتشر شده است که شامل 534 مقاله کنفرانسی و 89 مقاله ژورنالی شامل 25,506 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,234,506 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش زنبور عسل را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,234,506 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش زنبور عسل را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی پرورش زنبور عسل
-
241. چهره هاى متنوع حیات تجلی گاه سیمای قدرت پروردگار درعالم هستی
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی رویکردهای نوین علوم انسانی در قرن 21
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 13 -
242. بررسی تاثیرات درمانی عسل و رازیانه بر آندومتریوز
محل انتشار مقاله: سمینار علمی مراقبت های پرستاری در بهداشت روان و سلامت جامعه
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 1 -
243. استخراج علف کش فلم پروپ ام –ایزوپروپیل به روش نقطه ابری و اندازه گیری آن در نمونه های عسل با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی،مهندسی شیمی و نفت
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
244. مقایسه اثر سالسیلیک اسید موجود در عصاره درخت بید، عسل و اکسین بر ریشه زایی قلمه ی شیشه شور
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی،دامی منابع طبیعی محیط زیست گردشگری روستایی و گیاهان دارویی کشورهای اسلامی
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 12 -
245. اولین گزارش زنبور بذرخوار Bruchophagus kononovae Zerova, 1994 (Hym.: Eurytomidae) ازایران و بررسی خسارت آن
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی صیانت و حفاظت از جنگلهای ارسباران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 9 -
246. معرفی برخی از ویژگی های زیستی زنبور گالزای پشمالوی بلوط Cynips Korsakovi Belizin (Hym. Cynipidae) دراستان اردبیل
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی صیانت و حفاظت از جنگلهای ارسباران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 5 -
247. بررسی اثر عسل طبیعی بر عمرگلجایی گل شاخه بریده ژربرا
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 5 -
248. بزرسی 6 گونه های زنبور های خانواده Vespidae درشهر ا یذه، استان خوزستان
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با محوریت نوآوری، توسعه و بهره وری
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 7 -
249. طراحی سایه بان متحرک برای نمای ساختمان با الهام از بال زنبور عسل
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 8 -
250. تاثیر عسل بر روی زنده مانی سلول سرطان خونی رده 562 k
محل انتشار مقاله: نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 1 -
251. بررسی تاثیر عسل بر موکوزیت ناشی از شیمی درمانی یا پرتو درمانی در بیماران مبتلا به سرطان
محل انتشار مقاله: دوازدهمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 1 -
252. بررسی تاثیر عوامل آب وهوایی برآفات نیشکر درخوزستان
محل انتشار مقاله: اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 11 -
253. بررسی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیل های جدا شده از عسل علیه استافیلوکوکوس اوریوس
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 1 -
254. بررسی خواص ریولوژیکی عسل و عوامل موثر در خصوصیات عملکردی آن
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی منابع طبیعی، مهندسی کشاورزی، محیط زیست و توسعه روستایی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 10 -
255. بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل بر برخی شاخصهای ایمنی غیر اختصاصی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio )
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 8 -
256. بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (carpio Cyprinus)
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 6 -
257. بررسی اثر عصاره آبی بره موم زنبور عسل برشاخصهای رشد وتغذیه ای ماهی کپور معمولی( carpio Cyprinus)
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 7 -
258. تولید نوشیدنی فراسودمند با فرمولاسیون ترکیبی کنسانتره ولیک سیاه، عسل و استویا
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 11 -
259. مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره انجیر، عسل وسوکرالوز
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 8 -
260. تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره انجیر، عسل وسوکرالوز
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 11