پرورش آبزیان
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 1949 مقاله در رابطه با پرورش آبزیان تهیه و منتشر شده است که شامل 1572 مقاله کنفرانسی و 377 مقاله ژورنالی شامل 84,959 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,244 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش آبزیان را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,244 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش آبزیان را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی پرورش آبزیان
-
741. فناوری نانو ابزاری نو در توسعه آبزی پروری
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
742. فراوانی و تنوع زیستی فیتوپلانکتون های استخرهای پرورش ماهیان گرم آبی با سیستم نوین مدیریت کشت توام ماهی پرواری و بچه ماهی در شرق استان گلستان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 2 -
743. بررسی تاثیر عوامل محیطی بر پراکنش و تنوع زیستی میگوهای کیسه دار Crustacea: Malacostraca: Peracarida در حرای مل گنزه استان بوشهر
محل انتشار مقاله: ششمین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5 -
744. بررسی اثر پساب مزارع پرورش ماهی توسط شاخص EPTدر رودخانه اسفیدان (خراسان شمالی)
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی منابع طبیعی، مهندسی کشاورزی، محیط زیست و توسعه روستایی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 4 -
745. اهمیت سیستم آکواپونیک
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 7 -
746. بررسی آلودگی نفتی خلیج فارس و نقش آن در زندگی آبزیان
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 7 -
747. مروری بر تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری Sturgeons
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 8 -
748. ضایعات پس از برداشت آبزیان و تاثیر آن در تحقق امنیت غذایی
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 4 -
749. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی محلول سیستیین برکیفیت شیمیایی و حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت پنج ماه
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 12 -
750. تاثیر سیستم های خودمختار هوشمند در افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها در صنایع پرورش و تکثیر آبزیان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
751. احداث سد بر روی رودخانه ها و اثرات مخرب آن بر اکوسیستم آبی به عنوان بخشی از زنجیره غذایی آبزیان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 8 -
752. کشند سرخ و نقش اطلاع رسانی در کاهش تاثیرات مصرف آبزیان آلوده بر انسان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 6 -
753. تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 14 -
754. مقاومت آنتی بیوتیکی و اهمیت آن در آبزیان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 5 -
755. بررسی کیفیت میکروبیولوژی میگوی فراوری شده ی منجمد(مروری)
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 6 -
756. مروری بر فرآوری و عمل آوری گوشت خوراکی نرم تنان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
757. ارایه یک روش کاربردی اقتصادی (پرورش ماهی در مخازن شست و شوی شن و ماسه ) با کاربری دو منظوره
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی ، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
758. مروری بر تاثیر تراکم بر روی رشد و بقای میگوهای پناییده
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی ، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
759. مروری بر تاثیر شوری بر روی رشد و بازماندگی میگوی وانامی
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی ، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
760. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو
محل انتشار مقاله: اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5