پرورش آبزیان
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 1949 مقاله در رابطه با پرورش آبزیان تهیه و منتشر شده است که شامل 1572 مقاله کنفرانسی و 377 مقاله ژورنالی شامل 84,959 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,162,461 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش آبزیان را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,162,461 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش آبزیان را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی پرورش آبزیان
-
101. ارائه یک روش کاربردی- اقتصادی (پرورش ماهی درمخازن شستوشوی شن و ماسه) با کاربری دومنظوره
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 9 -
102. فناوری های نوظهور دارای قابلیت استفاده در فرآیند، نگهداری و بسته بندی ماهی و محصولات دریایی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 12 -
103. ویژگی ها وکاربردهای پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ضایعات آبزیان
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین در آبزیان
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 8 -
104. بررسی نانوذرات در محیطهای آبی و آبزیان
محل انتشار مقاله: هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 16 -
105. یک مطالعه مروری بر سمیت مس در آبزیان
محل انتشار مقاله: هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
106. بررسی آلودگی باکتریایی در آبزیان بسته بندی شده تجاری (نیم پخته -پخته و خام) در ایران
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
107. مروری بر میزان فلزات سنگین در ماهیان دریای خزر و خلیج فارس
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 14 -
108. آستازانتین در صنایع غذایی
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
109. بررسی عملکرد و باقیمانده PI۲۲۲ (اسانس فرآوری شده گل میخک) در گوشت و پوست قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان یک داروی بیهوشی گیاهی تجاری در صنعت آبزیان
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 3 -
110. بررسی میزان کیتوزان مشتق شده از کیتین پوسته میگوی پروشی (Litopenaeus vannamei) بوشهر
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
111. استخراج نانوکریستال کیتین ازفلس ماهی و ضایعات میگو برای بهبود ویژگی های فیلم خوراکی و پایداری امولسیون های پیکرینگ
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8 -
112. بررسی تاثیر نوع الیاف و ساختار بافت بر روی دوام تورهای پرورش ماهی در دریا
محل انتشار مقاله: دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
113. استخراج کتین و کیتوسان از پوست میگو با استفاده از روش سونوشیمیایی
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 3 -
114. واکسیناسیون در آبزیان
محل انتشار مقاله: پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 3 -
115. نقش ادجوانت ها در ایمنی آبزیان
محل انتشار مقاله: پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 3 -
116. اهمیت استفاده از پروبیوتیک در پرورش میگو
محل انتشار مقاله: پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
117. ارائه و بررسی سیستم پرورش ماهی طبقاتی با قابلیت پرورش همزمان چندین نوع ماهی
محل انتشار مقاله: پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 3 -
118. کاربرد نانو ذرات ضدمیکروبی بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک ها در دام و آبزیان
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
119. بررسی تاثیرات صنایع غذایی وابسته به آبزیان وحوزه شیلات در گردشگری حلال از سالهای ۱۳۹۳تا سال ۱۳۹۸وجایگاه این صنایع در اقتصاد حلال آبزیان
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی غذای حلال
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
120. بررسی توسعه و بهینه سازی ژلاتین از ضایعات آبزیان
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6