پرورش آبزیان

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 2377 مقاله در رابطه با پرورش آبزیان تهیه و منتشر شده است که شامل 1727 مقاله کنفرانسی و 650 مقاله ژورنالی شامل 89,705 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,204,255 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش آبزیان را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,204,255 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای پرورش آبزیان را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی پرورش آبزیان
-
1381. بررسی تاثیرتغییر درجه حرارت آب محیط بر میزان زنده مانی پریان میگوهای گونه Phallocryptus spinosa ساکن آبگیرهای بهاره
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1382. مطالعه استفاده مجدد از آب خروجی مزارع پرورش ماهیان سردآبی درمناطق دارای اقلیم نیمه خشک
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1383. بررسی فصلی قارچهای آلوده کننده شاه میگوی دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) دریاچه مخزنی ارس در شرایط کم آبی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
1384. آلودگی دریایی به وسیله فلزات سنگین
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
1385. بررسی مدل های پیش بینی پراکنش آبزیان در منابع دریایی
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 12 -
1386. بررسی برخی عوامل اکولوژیک موثر در استخرهای پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei ) در منطقه گواتر- خلیج چابهار
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1387. بررسی و شناسائی و امکان سنجی پرورش ماهیان سردآبی درمنابع آبی خرد شهرستان مشکین شهر
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1388. بررسی تجمع فلزات سنگین نیکل و روی در عضله ی میگوی سفید هندی سواحل چابهار و مقایسه آن با استانداردهای جهانی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 9 -
1389. مدیریت استفاده از ضایعات کارخانجات فرآوری آبزیان جهت تولید بیودیزل و برق مصرفی
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند بازیافت و بیومس
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
1390. مقایسه کارایی کیتوزان استخراجی از پوسته میگو و کیتوزان تجاری در حذف آرسنات از محلول های آبی
محل انتشار مقاله: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 12 -
1391. پیامد های ناشی از تخلیه پساب کارگاههای پرورش ماهی بر روی کیفیت آب رودخانه گاماسیاب در شهرستان نهاوند
محل انتشار مقاله: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1392. بررسی کارایی پوسته میگو به عنوان یک جاذب جدید دز حرف آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 12 -
1393. آنالیز و مقایسه برخی از ترکیبات مغذی سه گونه میگوی انتخاب شده از خلیج فارس
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
1394. مقایسه اثر مهارکنندگی اسانس های آویشن شیرازی، مورد، رزماری، به لیمو و پوست لیمو بر آنزیم تیروزیناز میگو
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
1395. بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر مهار آنزیم پلی فنول اکسیداز و تغییرات کیفی در میگو نگهداری شده در یخ
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 9 -
1396. مطالعه اثر مشتر پیش تیمارهای مختلف و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خواص حسی میگوی تازه
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
1397. تأثیر ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار بر تیروزیناز میگو
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1398. تاثیر عصاره آبی گیاه صبر زرد (Aloe vera) در رشد و پرورش ماهی قزل آلا
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 3 -
1399. استفاده از کیتین ها و کیتوزین های نانوسایز به عنوان افزودنی غذاهای دریایی
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
1400. حذف کادمیم از محلول های آبی با استفاده از پسماندهای پوسته میگو به عنوان بیوجاذب
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5