مرغداری و طیور
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 967 مقاله در رابطه با مرغداری و طیور تهیه و منتشر شده است که شامل 683 مقاله کنفرانسی و 284 مقاله ژورنالی شامل 37,774 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,062,521 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای مرغداری و طیور را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,062,521 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای مرغداری و طیور را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی مرغداری و طیور
-
81. درمان پركنی در یك قطعه كاسكوی چهار ساله ارجاعی به درمانگاه طیور دانشكده دامپزشكی دانشگاه شیراز
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
82. بررسی اثرات ال- تیانین به عنوان افزودنی خوراکی در تغذیه طیور
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
83. اسید بوتیریک به عنوان یک جایگزین آنتی بیوتیکی مناسب در تغذیه طیور
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6 -
84. استفاده از تفاله گوجه فرنگی در تغذیه دام و طیور
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
85. سلامت محصولات طیور با افزودن لاکتوفرین
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 4 -
86. استفاده از پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره غذایی طیور
محل انتشار مقاله: همایش ملی کشاورزی و سلامت
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 4 -
87. رویکرد مدل سازی فازی در مساله جیره خوراکی دام و طیور
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس ملی مدیریت و سیستم های فازی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
88. بررسی اثر اسانس های آویشن شیرازی، کاکوتی کوهی و زیره سبز بر شمارش کلی باکتری های هوازی ، کلی فرم ها و استافیلوکوکوس ارئوس در چیلر کشتارگاه طیور
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
89. مروری بر روشهای کنترل سالمونلا در طیور
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
90. مروری بر فلوروکینولون ها و کاربرد آنها در طیور
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
91. استفاد ه از سامانه اطلاعات جغرافیایی در برر سی پیامدهای زیست محیطی افزایش تولید طیور صنعتی با تمرکز بر آلودگی منابع آبی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
92. ترکیبات شیمیایی و مصارف تغذیه ای تریتیکاله
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
93. پروبیوتیک ها، مکانیسم عمل و نقش آنها در صنعت پرورش طیور
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
94. افزودنی های خوراکی فایتوژنیک در تغذیه طیور
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
95. آلاینده های هورمونی بستر طیور، تاثیر آنها بر محیط زیست، موجودات زنده و روشهای مدیریت آثار مضر آنها
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
96. مروری بر روش های مختلف خشک کردن به منظور استفاده در طراحی سیستم بازیافت پسماندهای غذایی
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
97. بررسی تأثیرات آفلاتوکسین و راه های کنترل انتقال آن از طیور به انسان
محل انتشار مقاله: همایش ملی بزرگ بهداشت و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
98. تعیین فراوانی ژن های papA-papEF-PAL-flimH در جدایه اشریشیاکلی جدا شده از عفونت کیسه زرده طیور در استان کرمان
محل انتشار مقاله: نوزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 14 -
99. تأثیر گیاهان دارویی بر بروز تجمع چربی بطنی در طیور
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
100. اثرات آفلاتوکسین بر طیور
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8