برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,172,998 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,172,998 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
2241. ارزیابی آزمایشگاهی استفاده از خاکستر پوسته برنج و الیاف درروسازی بتنی متخلخل
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 15 -
2242. ارزیابی توانمندی مدل CERES-riceدر شرایط مدیریت کودنیتروژن در گیلان
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2243. تأثیر اردک به همراه آزولا Azolla sp و نیتروژن بر تسهیم ماده خشک برنج Oryza sativa L
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2244. شبیه سازی عملکرد دانه برنج رقم بهار با استفاده از مدل AquaCrop
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2245. بررسی اثر فرآیند پارویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیک و شیمایی) دو رقم برنج ایرانی
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2246. بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروربی اسانس گیاه دارویی بر نجاسف Achillea wilhelmsii
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2247. ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های اعاده کننده باروری در جمعیت های F3 برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2248. کنترل بیولوژیک جدایه های Rhizoctonia solani , Bipolaris oryzae دو عامل بیمارگر برنج با جدایه های بومی سه گونه تریکودرما
محل انتشار مقاله: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2249. ارزیابی عملکرد ارقام برنج تحت آبیاری بارانی به روش کشت مستقیم با استفاده از خطی کار در خوزستان
محل انتشار مقاله: سومین سمینار ملی توسعه پایدار روشهای آبیاری تحت فشار
سال انتشار: ۱۳۸۹
تعداد صفحات: 6 -
2250. بهره برداری از سبوس برنج به عنوان منبع درآمد جانبی برای کشاورزان و تولید کنندگان برنج
محل انتشار مقاله: همایش ملی توسعه روستایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
2251. ارزیابی عملکرد برنج بر اقتصاد نواحی روستایی نمونه مورد مطالعه : دهستان قره طغان شهرستان نکا
محل انتشار مقاله: همایش ملی توسعه روستایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 9 -
2252. بررسی سینتیک حذف کروم از محیط آبی توسط ساقه برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
2253. جذب سطحی متیلن بلو از پسابها وآبهای سطحی توسط جاذب ارزان قیمت سبوس برنج
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2254. بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج و سبوس گندم بر روی سطح قند خون و کلسترول افراد مبتلا به دیابت نوع دو
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 13 -
2255. مطالعه و تعیین برنج مناسب از میان واریته های عمده برنج های موجود در بازار ایران از لحاظ ویژگی های فیزیکی، کیفیت پخت و صرفه اقتصادی جهت خرید توسط ارتش ج.ا.ا به منظور استفاده در جیره های غذایی پادگانی
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 2 -
2256. استفاده پسماندهای کشاورزی در تولید کلوچه فراسودمند ، ارتقاء سلامت غذا
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 6 -
2257. بررسی ویژگیهای نشاسته اصلاح شده ذرت، برنج و تاپیوکا
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 16 -
2258. برنج ارگانیک و اهمیت آن در ارتقاء سلامت جامعه
محل انتشار مقاله: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 10 -
2259. ارزیابی تقاضای تفرجگاهی در منطقه جنگلی برنجگان استان چهارمحال و بختیاری
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی منابع طبیعی ایران با محوریت علوم جنگل
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 10 -
2260. بررسی پودر آب پنیر بر بافت و خواص حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 6