برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,384 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,384 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
2361. بررسی اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر برخی از شاخصهای بیوشیمیایی در ارقام مقاوم و حساس به تنش خشکی در گیاه برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2362. ارزیابی تحمل به تنش شوری در دو رقم برنج در پرتودهی با لیزر
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2363. تأثیر تنش شوری بر تسهیم ماده خشک به ریشه و شاخساره ژنوتیپهای برنج در شرایط تنش شوری
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2364. تأثیر سطوح مختلف تنش آبی بر عملکرد و برخی اجزای عملکرد برنج رقم خزر
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2365. بررسی بیوانفورماتیکی پروموتر ژن ERG3 موثر در پاسخ به تنش ها در برنج و ذرت
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2366. اثر تنش سرما و گرمای ناشی از تاریخ های مختلف بذرپاشی در ارقام برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2367. بررسی خصوصیات کمی دولاین برنج هیبرید در شرایط مدیریت کود نیتروژن و تراکم کاشت
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2368. بررسی همبستگی صفات رویشی و عملکرد دانه ارقام برنج (Oryza sativa L.) تحت تاثیر تاریخهای مختلف کاشت در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2369. بررسی اثر تاریخهای مختلف کاشت بر روند تغییرات صفات رویشی در مرحله خوشه دهی ارقام برنج در شمال خوزستان
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2370. اثر کودهای بیولوژیک و شیمیایی نیتروژن و کلات آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی برنج (Oryza sativa L.)
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2371. اثر کودهای بیولوژیک زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2372. تأثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.)
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
2373. تأثیر چند قارچکش متداول بر خصوصیات جوانه زنی چند رقم برنج ایرانی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2374. بررسی تاثیر آزو کمپوست و نیتروژن بر اجزای عملکرد برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2375. تأثیر مقادیر مختلف کود فسفر و آبیاری تناوبی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج توده چمپای کامفیروزی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2376. مطالعه تأثیر تاریخ کشت و آبیاری تناوبی بر راندمان مصرف آب در برنج توده چمپای کامفیروزی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2377. بررسی تأثیر آبیاری تناوبی و تاریخ کشت مختلف بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج توده چمپای کامفیروزی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2378. بررسی مقادیر مختلف کود نیتروژن و پتاسیم بر روی راندمان تبدیل دو لاین امید بخش برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2379. اثر مقادیر مختلف کود نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد دو لاین امید بخش برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2380. اثر روشهای آبیاری و سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5