برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,399 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,399 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
2401. مقایسه ی خصوصیات مکانیکی بتن های حاوی پوزولان های مختلف
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2402. نقش احداث و نگهداری سیستم زهکشی عرضی(کالورت) بر ایجاد پدیده لغزش حاشیه جاده جنگلی
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2403. تاثیر محیطی عوارض زمین در شکل گیری محلاتنمونه موردی محلات کمپ کرسنت snecserc pmaC و سی برنج hnmrsb.p شهر مسجدسلیمان
محل انتشار مقاله: همایش ملی معماری، شهرسازی و توسعه پایدار با محوریت از معماری بومی تا شهر پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 9 -
2404. تاثیر نانو ذرات سیلیس و آلومینا بر استحکام فشاری ژئوپلیمر
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 12 -
2405. عملکرد متان تولیدی از کاه برنج با فضولات گاو
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند بازیافت و بیومس
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 5 -
2406. بررسی سطح آلودگی فلزات سنگین(سرب و کادمیم) در آب و ارقام محلی پرمصرف برنج حاشیه زاینده رود منطقه مبارکه
محل انتشار مقاله: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 15 -
2407. بررسی میزان فلزات کادمیوم، کبالت و مس در گندم تولیدی و برنج های مصرفی در شهر بوشهر
محل انتشار مقاله: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2408. مطالعه تاثیر علفکش بوتاکلر روی صفات زیستی خاک زراعی برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش تخصصی زیست پالایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2409. تاثیر برهمکنش آرسنیک و جیبرلیک اسید بر میزان آنتوسیانین و فنل در دو رقم برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش تخصصی زیست پالایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2410. تأثیر جنس ابزار بر روی پارامترهای خروجی در ماشینکاری تخلیه الکتریکی فولاد ابزارAISI D6
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2411. شبیه سازی و بهبود فرآیند آهنگری بدنه شیر گاز برنجی با روش المان محدود
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 4 -
2412. تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد و نشاسته برنج تیمارشده با حرارت مرطوب و کاربرد آن ها در تهیه فیلم خوراکی
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2413. آنتی اکسیدانهای موجود در غلات (گندم، برنج، ذرت، جو دوسر (یولاف))
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2414. بررسی تأثیر سبوس گندم و برنج فراوری شده بر روی خصوصیات فارینوگرافی خمیر بیسکوئیت
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2415. بررسی تأثیر سبوس برنج با اسید فیتیک کاهش یافته بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2416. تهیه دانه های برنج اصلاح شده با استفاده از تکنولوژی اکستروزن
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2417. اثر پاربویلینگ در کاهش ضایعات برنج
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2418. خصوصیات رئولوژی دو رقم برنج محلی نیم پخت شده
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2419. بررسی امکان تولید نوشیدنی سبوس برنج
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2420. بررسی اثر سبوس برنج پیش فرآیند شده و آرد سویا بر بهبود رنگ و کاهش بیاتی نان باگت
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6