برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,440 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,440 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
2421. تأثیر نوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 17 -
2422. بررسی خواص فیزیکی چهار رقم برنج به عنوان یکی از پارامترهای بیانگر کیفیت آن
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2423. بررسی میزان حلالیت در کنسانتره های پروتئینی سبوس برنج
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 3 -
2424. بررسی روشی برای کاهش فلزات سنگین در ماهی
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2425. مقایسه اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر خام و برنج
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 2 -
2426. بررسی ترکیب اسید چرب نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2427. کاربرد منطق فازی برای پیش بینی ویسکوزیته ظاهری نوشیدنی کیوی غنی شده با سبوس برنج
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2428. غنی سازی برنج شکسته با استفاده ازتکنیک اکسترود کردن به عنوان غذای عملگر
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 2 -
2429. تأثیر نوع ماشین پوست کن و درصد پوست گیری شلتوک بر کیفیت برنج تولیدی
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2430. کاربرد آون میکرویو در خشک کردن شلتوک و تأثیرات آن بر کیفیت برنج استحصالی
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2431. بررسی ترکیبات سبوس برنج و مروری بر خواص آن
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2432. اثر استفاد از وشاست اصلاح شد برنج بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2433. بررسی اثر فرآیند پاربویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیکوشیمیایی) دو رقم برنج ایرانی
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
2434. بررسی میزان کادمیوم، سرب و آرسنیک در نمونه های برنج سفید پاکستانی درشهر زاهدان
محل انتشار مقاله: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2435. بررسی القا مرگ برنامه ریزی شده سلول درریشه دورقم برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی حفاظت وبرنامه ریزی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 11 -
2436. بررسی اثرآلومینیوم برجوانه زنی رشدریشه وفعالیت آنتی اکسیدانی دورقم برنج Oryza sativa )
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی حفاظت وبرنامه ریزی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 13 -
2437. بررسی و مقایسه حذف سرب و کروم از محلولهای آبی با روشهای بیو راکتورغشایی و کربن فعال تهیه شده از ضایعات کشاورزی (سبوس برنج، سبوس گندم، کاه
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی حفاظت وبرنامه ریزی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2438. بررسی واکنش اگروفیزیولوژیک گیاه برنج به قارچ میکوریزآربوسکولار در حضور باکتری های حل کننده فسفات
محل انتشار مقاله: همایش ملی خاک، کشاورزی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
2439. بررسی اثرات زیست محیطی و مصرف انرژی در نظامهای تولید برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2440. طراحی دستگاه کمباین پشت تراکتوری برداشت و تولید سوخت فشرده زیستی از پسماندهای کشاورزی و دامی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 12