برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,161 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,161 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
241. ارزیابی ارتفاع بوته و وزن خشک ساقه لوبیا و برنج در کشت مخلوط تحت تاثیر رقابت با علف هرز
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
242. مدیریت ماشینهای وجین کن برنج برای از بین بردن علف های هرز
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6 -
243. بررسی تحمل به تنش شوری خاک در ارقام برنج بر اساس خصوصیات مورفولوژیکی
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
244. گزینش ارقام برنج متحمل به تنش شوری، با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش و روشهای آماری چند متغیره
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6 -
245. ارزیابی صفات مورفولوژیکی برنج (Oryza sativa L.) و لوبیا سبز (Phaseolus vulgaris L.)در کشت مخلوط همراه با کاربرد قارچ مایکوریزا
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
246. بررسی سینتیک واجذب کروم تحت تاثیر بیوچار مهندسی شده با نانو ذرات مگنتیت
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 12 -
247. بررسی تاثیر بیوچار اصلاح شده بر شکل های شیمیایی کروم در خاک
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
248. مقایسه روشهای جدید و رایج در کنترل کرم ساقه خوار برنج Chilo suppressalis Walker
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
249. ترجیج زمانی و تمایل به پرداخت مازاد مصرف کنندگان برای برنج ارگانیک در شهر شیراز
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
250. ارزش گذاری اقتصادی برنج ارگانیک در ایران (مطالعه موردی؛ شهرستان بابل)
محل انتشار مقاله: هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 11 -
251. تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
252. تأثیر شوری آب آبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد برنج رقم درفک
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6 -
253. بررسی بیماری های شایع برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
254. اثر کم آبیاری تنظیم شده و خشکی بخشی ریشه بر بهره وری آب، عملکرد و اجزای عملکرد برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
255. سازوکارهای خواقلیمی در برنج برای تاب آوری در برابر تنش خشکی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش های زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
256. تعیین و بررس ی فلزات سنگین موجود در برنج ایرانی و واردا تی مصرف شده در استان گیلان
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
257. بررسی تاثیر صمغ دانه شنبلیله بر خواص شیمیایی و خواص میکروبی نان بدون گلوتن بر پایه آرد جو دوسر و برنج نیم پخت
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
258. بررسی تاثیر صمغ دانه شنبلیله بر خواص فیزیکی و خواص حسی نان بدون گلوتن بر پایه آرد جو دوسر و برنج نیم پخت
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
259. تأثیر پلی ساکاریدهای کوردلان و زانتان بر خصوصیات رئولوژیکی ، چسباندن و حرارتی نشاسته برنج
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 19 -
260. بررسی و مقایسه خصوصیات بین دو روغن شحم و روغن سبوس برنج باهدف استفاده به عنوان روغن سرخ کردن
محل انتشار مقاله: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 17