برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,875 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,173,875 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
2601. ارائه مدل پیشبینی خسارت کشاورزی ناشی از سیل
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی مدیریت سیلاب
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2602. بررسی میزان آلودگی میکروبی کل وکپک دربرنج مصرفی درمشهد و مقایسه آن با برنج وارداتی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2603. مروری بر اثر افزودن سبوس برنج بر خصوصیات رئولوژیکی محصولات نانوایی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2604. بررسی خصوصیات تغذیه ای و تکنولوژیکی سبوس برنج در محصولات نانوایی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2605. معرفی روش استحصال فیتیک اسید از سبوس برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 4 -
2606. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برنج دو واریته طارم و ژاپونیکا و مقایسه عملکرد آنها
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2607. بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 9 -
2608. سبوس برنج خواص تغذیه ای پایدارسازی و کاربردهای غذایی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 12 -
2609. مقایسه استخراج روغن از سبوس نرم برنج با استفاده از فن آوری نوین
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2610. خواص و کاربردهای سبوس برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
2611. فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
2612. بررسی وضعیت برنج تراریخته درایران و جهان
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2613. بررسی سمیت تنفسی اسانس استخراج شده ازگیاه درمنه جاروArtemisia annua برآفت انباری شپشه برنج Sitophillus oryzae
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
2614. اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 9 -
2615. تاثیر صمغ گوار بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2616. تاثیر فرایند پاربویلینگ بر افزایش امنیت غذایی برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
2617. تاثیر صمغ گوآر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پاستای بدون گلوتن
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 9 -
2618. نقشه یابی ژن (های) برگرداننده باروری برای نرعقیمی سیتوپلاسمی در برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 3 -
2619. تاثیر سطوح استوسرینگون بر کارایی ترانسفورماسیون گیاه برنج (Oryza sativa)
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 3 -
2620. و تغییرات حاصل از آن بر خصوصیات موفولوژی و WA بررسی اثرات ناشی از القای سیتوپلاسم گلچه ای برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 2