برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,181 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,181 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
281. اثر روش های مختلف آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم برنج
محل انتشار مقاله: شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
282. مقایسه صفات زراعی موتانت های امید بخش برنج با ارقام طارم محلی و شیرودی در گلدشت
محل انتشار مقاله: شانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
283. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی و حسی كیك اسفنجی
محل انتشار مقاله: سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 13 -
284. فرمولاسیون کیک روغنی فاقد گلوتن با استفاده از آرد برنج قهوهای و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
محل انتشار مقاله: سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 15 -
285. پیشنهاد استفاده از دور ریز کارخانه سنگبری به عنوان مصالح بازیافتی در بتن از لحاظ عملکردی و بررسی اقتصاد طرح و حفظ محیط زیست
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس علمی تحقیقات کاربردی در علوم و تکنولوژی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 18 -
286. بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود نیتروژنه در تعدادی از ژنوتیپ های اصلاح شده پر محصول برنج
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
287. اثربخشی کود فسفر بر میزان مواد مغذی ارقام مختلف برنج گیلان
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
288. تاثیر سبوس برنج بر روی گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد دیابتی نوع دو
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
289. بررسی اثر دو رهای متفاوت آب شور(زه آب) در ارقام متحمل به شوری برنج شاخص های عملکرد و راندمان مصرف آب
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی شورورزی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
290. سنتز نقاط كوانتومی كربنی با استفاده از سبوس برنج
محل انتشار مقاله: نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و چهاردهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
291. نقش و تولید بایواتانول با استفاده از ضایعات سبوس برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس علمی پژوهشی شهرسازی، عمران ، معماری و محیط زیست موناکو
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 13 -
292. تاثیر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ژنوتیپ های برنج در شرایط آب و هوایی خرم آباد
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
293. بهینه سازی فرآیند جذب آهن (II) از منابع آبی به کمک جاذب های ارزان قیمت کاه برنج و ضایعات برگ چای
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
294. بررسی ایزوترم ، سینتیک و ترمودینامیک فرآیند حذف منگنز (II) توسط جاذب طبیعی کاه برنج و ضایعات برگ چای از محیط های آبی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
295. مروری بر ارزش غذایی برنج کشت داده شده به روش خشکه کاری
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
296. نقش آزولا به عنوان کود در کنترل علف های هرز و باروری مزارع برنج
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
297. ارزیابی خوردگی میلگرد در بتن پرمقاومت حاوی خاکستر پوسته برنج و نانوسیلیس
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 14 -
298. بررسی ویسکوزیته ارقام مختلف برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
299. بررسی و مقایسه چهار نوع علف کش برای مبارزه با علف های هرز (پهن برگ و باریک برگ) مزارع برنج در شهرستان باغملک میداود
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
300. تغذیه برنج با استفاده از کود پارسوا و کود بیولوژیکی ویروگارد جهت مقابله با تنش های محیطی در مزارع شالیزارهای میداود
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 3