برنج

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 6011 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3746 مقاله کنفرانسی و 2265 مقاله ژورنالی شامل 165,375 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,237,256 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,237,256 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
341. بررسی تاثیر سطوح کودهای نیتروژن و فسفر بر صفات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج رقم هاشمی
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
342. اثر سن نشاء و فاصله کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم دیلمانی
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
343. اثر قارچ های اندوفیت ریشه بر بهبود صفات مورفوفیزیولوژیک دو رقم بومی و اصلاح شده برنج (.Oryza sativa L)
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
344. اثر قارچ های همراه ریشه بر بهبود رنگیزه های فتوسنتزی دو رقم بومی و اصلاح شده برنج (.Oryza sativa L)
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
345. ارزیابی ژنوتیپ های برنج تحت تنش سرما در مرحله ی جوانه زنی
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 4 -
346. بررسی بهبود ویژگی های تکنولوژیک کیک بدون گلوتن (بر پایه مخلوطی از آرد برنج -سیب زمینی -کینوا) با استفاده از پودر پنیر و امواج فراصوت
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
347. بررسی خصوصیات شیمیایی کیک عملگرای بدون گلوتن کم کالری فرموله شده با آرد برنج و صمغ های بومی دانه ریحان و شاهی
محل انتشار مقاله: بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
348. بررسی اثر روش های مختلف کاربرد نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد در کشت مجدد برنج
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 12 -
349. نگرش کشاورزان شالیکار نسبت به خشکه کاری برنج (مورد مطالعه: شرق استان گیلان)
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
350. بررسی عملکرد ماشین های پادلر تراکتوری به منظور انجام عملیات تسطیح اراضی در مزارع کشت برنج
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8 -
351. اثر Nostoc muscorum بر پارامترهای رشد گیاه برنج تحت آلودگی به کادمیوم
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
352. ررسی غلظت آرسنیک و ارزیابی ریسک سلامتی در نمونه های برنج شهرستان میاندورود
محل انتشار مقاله: یازدهمین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
353. ضرورت واردات برنج و تمرکز بر روی برخی فلزات سنگین و اصلاح در برنج: مروری
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 9 -
354. تخمین تبخیر-تعرق گیاه برنج بر پایه دو متغیر دما و ساعت آفتابی
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 11 -
355. نقش شاخص های فیزیولوژیکی گیاهان زراعی در امنیت غذایی (مطالعه موردی: شاخص LAI در برنج)
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
356. تاثیرسمیت تنفسی اسانس رزماری Rosmarinus officinalis L. روی حشره بالغ شپشه برنج Sitophilus oryzae L.
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
357. تاثیر اسید هیومیک، اسید فلومیک و فسفر بر خصوصیات رویشی برنج رقم طارم در تاریخ های کاشت مختلف در خزانه
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
358. اثر چند تیمار کودی در مقایسه با قارچکش ناتیوو در کنترل بلاست Pyricularia oryzae و افزایش عملکرد برنج
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
359. بیان ژن متابولیت ثانویه ناشی از برنج در Aspergillus nidulans
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تکنولوژی و مهندسی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
360. بررسی تاثیر افزودنی های سبوس برنج و میکروسیلیس بر مقاومت فشاری، کششی و خمشی بتن غیرمسلح با مصالح بومی استان ایلام
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و سومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 11