برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,181 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,181 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
361. مطالعه چالش های مدیریت زنجیره تامین ماشین های کشاورزی برنج در سطح توزیع و مصرف در استان های گیلان و مازندران
محل انتشار مقاله: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 14 -
362. بررسی و مطالعه آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی میان بتن خود تراکم حاوی خاکستر پوسته برنج با میلگرد فولادی آج دار با سه قطر تحت آزمایش بیرون کشیدگی (Pull-out Test)
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 9 -
363. مروری برویژگیهای بتن سبزتحت تاثیرخاکستر بادی، بهبود چقرمگی وخصوصیات مکانیکی
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 15 -
364. تعیین درصد بهینه ی خاکستر پوسته برنج به عنوان مادهی جایگزین سیمان موجود در بتن سبکوزن با استفاده از روش تاگوچی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی عمران , معماری و شهرسازی معاصر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 15 -
365. بررسی پتانسیل خوردگی میلگرد فولادی در بتن پرمقاومت حاوی خاکستر پوسته برنج و نانوکربنات کلسیم
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی عمران , معماری و شهرسازی معاصر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 16 -
366. بررسی اثر تنش خشکی و شاخص های حساییت به تنش در ارقام مختلف برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس معماری،مهندسی عمران،کشاورزی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 8 -
367. ارزیابی صفات مورفوفیزیولوژیک ژنوتیپ های مختلف برنج در شرایط تنش خشکی وعدم تنش
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس معماری،مهندسی عمران،کشاورزی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 8 -
368. روشهای مختلف برداشت برنج، مشکلات و راه حلها
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 11 -
369. بررسی خشک کن ها و اثر دما و رطوبت نهایی بر برخی خواص شلتوک برنج خشک شده
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 19 -
370. بهینه سازی و بررسی فرایند خشک کردن شلتوک برنج در خشک کن استوانه ای دوار
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 14 -
371. بررسی شاخص مقاومت و حساسیت به تنش شوری در رقم طارم محلی و رقم مقاوم جهانی تحت تاثیر محلول پاشی اسید آمینه پرولین
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
372. تاثیر محلول پاشی اسید آمینه پرولین بر شاخص های مورفولوژیک و فیزیولوژیک رقم طارم محلی و رقم مقاوم جهانی در شرایط تنش شوری
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 8 -
375. ارزیابی کارایی فرمولاسیون جدید حشره کش کارتاپ روی کرم ساقه خوار نواری برنجChilo suppressalis Lepidoptera: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
376. مقایسه اثر دو اسانس درمنه و پنج انگشت روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندمTrogoderma granarium (Everts)روی برنج
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
377. مقایسه اثر سه اسانس گلپر، پونه و سیر روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندمTrogoderma granarium (Everts)روی برنج
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
378. مقایسه اثر دو اسانس دارچین و بومادران روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندم،Trogoderma granarium (Everts)روی برنج
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
379. تاثیر بیوچار کاه گندم و بیوچار سبوس برنج بر برخی ویژگی های شیمیایی خاک
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 10 -
380. بررسی بیاتی نان بدون گلوتن، حاصل از آرد ذرت و آرد برنج با استفاده از صمغ های مختلف
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 9