برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,181 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,181 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
441. اثر سامانه های نوین آبیاری بر بهره وری آب و عملکرد برنج در کشت مستقیم
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی با محوریت آب،سیل و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
442. بررسی بهره وری فیزیکی مصرف آب به روش آبیاری زیرزمینی در گیاه برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی با محوریت آب،سیل و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
443. بررسی تاثیر پساب مغناطیس شده و مدیریت آبیاری بر شوری خاک تحت کشت برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی مدیریت منابع طبیعی با محوریت آب،سیل و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
444. تاثیر ترکیب خاکستر پوسته برنج و سیمان بر خواص مکانیکی خاک های نرم و برجا
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 8 -
445. مروری بر امکان ساخت چوب سیمان از ضایعات چوب و پسماندهای کشاورزی
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
446. مطالعه صفات مربوط به کیفیت پخت در جمعیت های در حال تفکیک برنج با استفاده از انتخاب به کمک نشانگر مولکولی (MAS)
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 2 -
447. انتخاب به کمک نشانگر مولکولی (MAS) برای ژن عطر و طعم در جمعیت های درحال تفکیک F2
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 2 -
448. بررسی وجود و میزان کلرپیرفوس اتیل و کلرپیرفوس متیل در برنج مصرفی استان همدان در سال 1397
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
449. ارزیابی ایمنی مواد غذایی تراریخته با منشا گیاهی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
450. ارزیابی میزان مایکوتوکسین های های قارچی دئوکسی نیوالنول، زیرالنون و اوکراتوکسین در برنج های وارداتی استان بوشهر-ایران
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
451. ارزیابی میزان انواع آفلاتوکسین ها (آفلاتوکسین (G(2), G(1), B(2), B(1) در برنج های وارداتی استان بوشهر-ایران
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
452. تاثیر ژلاتین و زانتان بر ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیکی قرص فراسودمند سبوس برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
453. بررسی بیاتی نان بدون گلوتن، حاصل از آرد ذرت و آرد برنج با استفاده از صمغ های مختلف
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
454. بررسی اثر پودر مالت آنزیمی بدون گلوتن سورگوم بر ویژگی های بافتی و حسی اشترودل تخمیری بر پایه آرد سیب زمینی-برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
455. ترکیب، استخراج، قابلیت و کاربردهای پروتئین های برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
456. سبوس برنج: ترکیب تغذیه ای با ارزش جهت توسعه محصولات فراسودمند
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
457. کاهش پسماند برنج پخته شده به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف با مدیریت فرایند تبدیل برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
458. مروری بر کاربرد سبوس برنج در تولید محصولات مختلف
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
459. تهیه چسب رسانای الکتریکی بر پایه رزین سیانو آکریلاتی و برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی شیمی کاربردی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
460. اتصال نفوذی Al 2024 به Ti- 6Al- 4Vبا استفاده از لایه واسط برنج
محل انتشار مقاله: هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 10