برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,212 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,212 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
521. تاثیر ارقام مختلف برنج روی شاخصهای تغذیه ای لمبه گندم Trogoderma granarium Everts (Coleoptera: ermastidae)
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 1 -
522. بررسی اثر تغییر اقلیم بر عملکرد برنج تحت مدیریت زهکشی میان فصل
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
523. تاثیر تعدیل تقویم کشت در شرایط تغییر اقلیم بر عملکرد و بهره وری آب برنج تحت آبیاری و زهکشی متناوب
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
524. بررسی فعالیت آنزیمهای گوارشی پروتئاز و الفا-آمیلاز Trogodrma granarium Everts (Coleoptera: Dermestidae) روی ارقام مختلف برنج
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 1 -
525. بررسی لیگنین زدایی زیستی چلتوک برنج توسط قارچ تریکودرما ویریده تثبیت شده جهت بهبود تولید بوتانول زیستی در فرایند SSF
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 13 -
526. برنج تراریخته در چرخه تولید و مصرف: دیدگاه متخصصان کشاورزی در استان زنجان
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
527. مطالعه اثر نانو سیلیس بر کیفیت دانه ی برنج دم سیاه
محل انتشار مقاله: اولین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
528. بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی آجرهای چوب-سیمان ساخته شده ازپسماندکشاورزی (ساقه و پوست برنج)
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی تغییر اقلیم و گاهشناسی درختی در اکوسیستم های خزری
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
529. بررسی ویژگی های آجرهای ساخته شده از پسماند کشاورزی (ساقه و پوست برنج) و سیمان جهت مصارف ساختمانی
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی تغییر اقلیم و گاهشناسی درختی در اکوسیستم های خزری
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
530. شناسایی عوامل موثر بر رفع موانع صادراتی محصولات خاص تولیدی استان کرمانشاه از طریق برندسازی (مورد مطالعه: نان برنجی کرمانشاه)
محل انتشار مقاله: همایش ملی توسعه پایدار استان کرمانشاه
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 16 -
531. کاهش آفلاتوکسین ها توسط نانوکامپوزیت های زئولیت و بنتونیت در عصاره متانلی برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
532. تحلیل ترمودینامیکی فرآیند یکپارچه ی گازی سازی پوسته برنج و واحد چرخه تولید توان
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
533. مقایسه هشت الگوریتم برای پیش بینی قیمت گندم و برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
534. بررسی کاربرد بیوچار تهیه شده از باگاس نیشکر، کاه گندم و پوشال برنج در شوری زدایی آب آبیاری
محل انتشار مقاله: یازدهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
535. تراریزش برنج با ژن (C) cryIA با استفاده از تفنگ ژنی توسط نانو ذرات طلا
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 11 -
536. برآورد کشش و عوامل موثر بر عرضه و تقاضای محصول برنج در ایران
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 12 -
537. ردیابی برخی ژن های اعاده کننده باروری در لاین های موتانت 6M برنج / ندا A با نشانگر مولکولی SSR
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 11 -
538. بررسی تنوع ژنتیکی برخی لاین های موتانت (6M) برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
539. بررسی اثر زمان بخاردهی برتغییرات رنگ برنج نیم جوش شیرودی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
540. اثر زمان بخاردهی بر روی کیفیت پخت برنج نیم جوش شیرودی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7