برنج

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 6011 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3746 مقاله کنفرانسی و 2265 مقاله ژورنالی شامل 165,375 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,237,546 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,237,546 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
521. اثربخشی کود فسفر بر میزان مواد مغذی ارقام مختلف برنج گیلان
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
522. تاثیر سبوس برنج بر روی گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد دیابتی نوع دو
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
523. بررسی اثر دو رهای متفاوت آب شور(زه آب) در ارقام متحمل به شوری برنج شاخص های عملکرد و راندمان مصرف آب
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی شورورزی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
524. سنتز نقاط كوانتومی كربنی با استفاده از سبوس برنج
محل انتشار مقاله: نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و چهاردهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
525. نقش و تولید بایواتانول با استفاده از ضایعات سبوس برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس علمی پژوهشی شهرسازی، عمران ، معماری و محیط زیست موناکو
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 13 -
526. تاثیر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ژنوتیپ های برنج در شرایط آب و هوایی خرم آباد
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 8 -
527. بهینه سازی فرآیند جذب آهن (II) از منابع آبی به کمک جاذب های ارزان قیمت کاه برنج و ضایعات برگ چای
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
528. بررسی ایزوترم ، سینتیک و ترمودینامیک فرآیند حذف منگنز (II) توسط جاذب طبیعی کاه برنج و ضایعات برگ چای از محیط های آبی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
529. مروری بر ارزش غذایی برنج کشت داده شده به روش خشکه کاری
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 10 -
530. نقش آزولا به عنوان کود در کنترل علف های هرز و باروری مزارع برنج
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی ،منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
531. ارزیابی خوردگی میلگرد در بتن پرمقاومت حاوی خاکستر پوسته برنج و نانوسیلیس
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 14 -
532. بررسی ویسکوزیته ارقام مختلف برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
533. بررسی و مقایسه چهار نوع علف کش برای مبارزه با علف های هرز (پهن برگ و باریک برگ) مزارع برنج در شهرستان باغملک میداود
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
534. تغذیه برنج با استفاده از کود پارسوا و کود بیولوژیکی ویروگارد جهت مقابله با تنش های محیطی در مزارع شالیزارهای میداود
محل انتشار مقاله: کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 3 -
535. تأثیر آهک و خاکستر پوسته برنج بر خصوصیات خمیری و مقاومت فشاری خاک لس
محل انتشار مقاله: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 7 -
536. تصفیه فاضلاب رنگی توسط ترکیبات زائدات کشاورزی حاصل از پوسته برنج
محل انتشار مقاله: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6 -
537. بررسی همبستگی بین عملکرد و اجزای عملکرد رقم طارم محلی در استگاه تحقیقاتی برنج آمل
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
538. بررسی تاثیر مصرف کود نیتروژنه بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم طارم محلی برنج
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 9 -
539. تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآیند شده بر طول روده در جوجه گوشتی
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 5 -
540. تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآیند شده بر رطوبت و pH فضولات دوره ی پایانی جوجه گوشتی
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد صفحات: 6