برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,212 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,212 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
541. تاثیر نانوکود آهن بر برخی از خصوصیات جوانه زنی گیاه برنج رقم طارم محلی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم زیستی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 15 -
542. واکاوی اثرات بازاریابی محصولات کشاورزی(برنج) در راستای معیشت پایدار روستایی شهرستان رضوانشهر
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
543. ارزیابی بیلان انرژی و اقتصادسنجی کشت بوم های تولید برنج در منطقه نکا
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 18 -
544. تجزیه و تحلیل مقایسه ای داده های ترانسکریپتوم برنج در طول میانکنش با برخی از جدایه های باکتریائی و قارچی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی زیست شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
545. بررسی تغییرات آنزیم پلی فنل اکسیداز در فرآیند مقاومت گیاه برنج به قارچ Magnaporthe grisea عامل بیماری بلاست برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی زیست شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 2 -
546. اثر تفاله زیتون بر تغییرات میزان پروتئین و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در سه رقم برنج کشت شده در خوزستان
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی زیست شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 12 -
547. بررسی عوامل موثر در مصرف و انتخاب انواع برنج مورد مطالعه: استان کرمانشاه
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
548. بررسی اثر زمان بخاردهی برتغییرات رنگ برنج نیم جوش شیرودی
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
549. اثر زمان بخاردهی بر روی کیفیت پخت برنج نیم جوش شیرودی
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
550. اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخص های کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
551. بررسی استفاده از رنگ های مصنوعی در شیرینی جات سنتی سطح استان کرمانشاه
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
552. اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
553. خواص کیفی برنج اکسترود شده
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
554. پیش بینی نسبت رطوبت شلتوک نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
555. توصیه مناسب کودشیمیایی زمین های برنج در مازندران با استفاده از هوش مصنوعی
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی تکنولوژی های نوین در مهندسی برق، مخابرات و مکاترونیک
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
556. تاثیر پارامترهای ورودی بر میزان سطح جوش در جوشکاری فراصوتی ورق های غیر همجنس آلومینیوم 1100 و برنج C27000
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مهندسی برق،مکانیک،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
557. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی امولسیون و نانوامولسیون روغن در آب عصاره سبوس برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
558. بررسی اثربخشی بسترهای کشت بر ارتفاع، زیتوده و مقدار عناصر غذایی در گیاهچه برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
559. بررسی روابط و همبستگی بین صفات مختلف ژنوتیپ های موتانت سنگ طارم
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
560. گروه بندی ژنوتیپ های موتانت سنگ طارم بر اساس روش های چند متغیره آماری
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8