برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,214 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,214 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
561. بررسی اثرات شیوه های آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک برنج Oryza sativa L. رقم طارم هاشمی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
562. معرفی رقم برنج با نام طارم کیانی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
563. میزان سیلیسیم اندام هوایی برنج در دو خاک با بافت مختلف تحت تاثیر کاربرد مقادیر مختلف بایوچار و سیلیسیم
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 11 -
564. تعیین شاخص های انرژی در تولید برنج رقم طارم به روش نیمه مکانیزه (مطالعه موردی: شهرستان جویبار)
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
565. بررسی میزان مصرف انرژی در روش تولید سنتی برنج رقم طارم مطالعه موردی: شهرستان جویبار
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
566. بررسی اثر پارامتر هم ارز ماسه SE بر مقاومت کششی و مدول الاستیسیته ی بتن الیافی حاوی فوق روان کننده با/ بدون استفاده از ماده معدنی خاکستر پوسته برنج
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 18 -
567. تعیین کارایی فنی کشاورزان در تولید برنج (مطالعه موردی: رقم طارم هاشمی شهرستان رشت)
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 14 -
568. تاثیر نانوذرات کیتوزان بر میزان اسیدآمینه فنیل آلانین در بذر برنج Oryza sativa L
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 14 -
569. واکنش محتوای کلروفیل، کارتنوئید و عملکرد بیولوژیک برنج Oryza sativa L رقم بینام به محلول پاشی کودهای شیمایی و زیستی در دو تاریخ نشاکاری در کشت مجدد
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
570. تاثیر محلول پاشی فسفیت پتاسیم، سیلیکات پتاسیم و چای ورمی کمپوست بر عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد برنج Oryza sativa L رقم بینام در دوتاریخ کاشت در کشت مجدد
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
571. بررسی تاثیر زمان وقفه بین کندن بوته در خزانه و نشاکاری بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج Oryza sativa L.
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
572. تدوین و واسنجی مدل رایانه ای برای تعیین احتمال روز کاری برای عملیات برداشت برنج
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
573. واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد برنج طارم محلی به نسبت های مختلف اختلاط با برنج طارم هاشمی و سطوح مختلف کود نیتروژن
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
574. تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و اختلاط نسبت های مختلف برنج طارم محلی و هاشمی بر شاخص های مرتبط با خوابیدگی
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
575. ارزیابی ژنوتیپ های اعاده کننده باروری با استفاده از روش های آماری چند متغیره
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
576. بررسی روابط بین صفات در برنج هیبرید
محل انتشار مقاله: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
577. امکان سنجی استفاده از عصاره مخمر ساکارومایسس سرویزیه در تولید کیک بدون گلوتن با آرد برنج
محل انتشار مقاله: همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 2 -
578. بررسی تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز بر اصلاح ویژگی های نشاسته ذرت، برنج و تاپیوکا
محل انتشار مقاله: همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 1 -
579. بررسی تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز بر اصلاح ویژگی های نشاسته ذرت، برنج و تاپیوکا به عنوان جایگزین چربی
محل انتشار مقاله: همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 1 -
580. آبگریز کردن منسوجات با استفاده از نانو ذرات سیلیکای بازیافتی از خاکستر سبوس برنج
محل انتشار مقاله: شانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7