برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,217 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,164,217 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
601. بررسی خواص مکانیکی بتن با پودرو شلتوک برنج با درصدهای متفاوت
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی عمران و معماری با تاکید بر فن آوری های بومی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
602. عارضه یابی گروه های صنعتی استان کرمانشاه با استفاده از مدل EFQM مطالعه موردی صنعت نان برنجی استان کرمانشاه
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت،کارآفرینی و توسعه اقتصادی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 17 -
603. ارزیابی بهبود مقاومت فشاری بتن حاوی میکروسیلیس و خاکستر پوسته برنج
محل انتشار مقاله: هشتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار،عمران و بازآفرینی شهری
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 13 -
604. شالی و گندم کاری در اشعار عامیانه بختیاری
محل انتشار مقاله: نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 14 -
605. بررسی تاثیر دگرآسیب عصاره گیاه اکالیپتوس بر کنترل علف هرز سوروف در پوشش های زراعی برنج به منظور کاهش مصرف علف کش های شیمیایی
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی آب،خاک و علوم محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 9 -
607. تاثیر بایوچار کاه برنج و خرده چوب نراد بر برخی عناصر کم مصرف در دو خاک با بافت مختلف
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
608. تاثیر رطوبت اولیه دانه و دمای مرحله استراحت دهی بر میزان ترک در توده دانه برنج رقم هاشمی
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
609. دسته بندی توده دانه برنج با کمک پردازش تصاویر تک دانه در دو و سه کلاس کیفی
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
610. بررسی شیوه تغذیه بر تجمع ماده خشک اندام هوایی در زمان گلدهی گیاه برنج
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 4 -
611. بررسی و رتبه بندی عوامل موثر بر صادرات محصولات کشاورزی مطالعه موردی استان مازندران
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
612. ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در اثر تیمار تاریخ کاشت و سطوح مختلف نیتروژن
محل انتشار مقاله: اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
613. بررسی تاثیر تاریخ کاشت و سطوح مختلف نیتروژن بر صفات فنولوژیکی و عملکرد برنج رقم هاشمی
محل انتشار مقاله: اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
614. بررسی عملکرد مقاومت فشاری بتن حاوی خاکستر پوسته برنج و دوده سیلیس (190E)
محل انتشار مقاله: هشتمین کنفرانس ملی بتن ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
615. بهینه سازی شعاع سنبه و ضخامت ورق در فنجان های بیضوی برنجی با استفاده از فرآیند جدید کشش عمیق با قالب مخروطی
محل انتشار مقاله: بیست و ششمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
616. تحلیل الگوی مصرف انرژی درکشت بوم های رایج برنج (مطالعه موردی شهرستان رشت)
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی جامعه و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
617. ارزیابی اثر انرژی نهاده های مصرفی بر عملکرد و کارایی محصول برنج در شهرستان رشت با استفاده از مدل تحلیل مرزی تصادفی
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی جامعه و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
618. ارزیابی پتانسیل آللوپاتیک خرزهره و شیشه شور بر جوانه زنی و رشد علف هرز سوروف درشرایط گلدانی
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی جامعه و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
619. ارایه یک مدل ریاضی دو هدفه برای طراحی شبکه زنجیره تامین برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستمها
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
620. مقایسه برنج های ایرانی از نظر میزان فلزات سنگین
محل انتشار مقاله: سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 8