برنج

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 6011 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3746 مقاله کنفرانسی و 2265 مقاله ژورنالی شامل 165,375 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,238,246 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,238,246 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
681. انتخاب به کمک نشانگر مولکولی (MAS) برای ژن عطر و طعم در جمعیت های درحال تفکیک F2
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 2 -
682. بررسی وجود و میزان کلرپیرفوس اتیل و کلرپیرفوس متیل در برنج مصرفی استان همدان در سال 1397
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
683. ارزیابی ایمنی مواد غذایی تراریخته با منشا گیاهی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
684. ارزیابی میزان مایکوتوکسین های های قارچی دئوکسی نیوالنول، زیرالنون و اوکراتوکسین در برنج های وارداتی استان بوشهر-ایران
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
685. ارزیابی میزان انواع آفلاتوکسین ها (آفلاتوکسین (G(2), G(1), B(2), B(1) در برنج های وارداتی استان بوشهر-ایران
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
686. تاثیر ژلاتین و زانتان بر ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیکی قرص فراسودمند سبوس برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
687. بررسی بیاتی نان بدون گلوتن، حاصل از آرد ذرت و آرد برنج با استفاده از صمغ های مختلف
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
688. بررسی اثر پودر مالت آنزیمی بدون گلوتن سورگوم بر ویژگی های بافتی و حسی اشترودل تخمیری بر پایه آرد سیب زمینی-برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
689. ترکیب، استخراج، قابلیت و کاربردهای پروتئین های برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
690. سبوس برنج: ترکیب تغذیه ای با ارزش جهت توسعه محصولات فراسودمند
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
691. کاهش پسماند برنج پخته شده به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف با مدیریت فرایند تبدیل برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 3 -
692. مروری بر کاربرد سبوس برنج در تولید محصولات مختلف
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 2 -
693. تهیه چسب رسانای الکتریکی بر پایه رزین سیانو آکریلاتی و برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی شیمی کاربردی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
694. اتصال نفوذی Al 2024 به Ti- 6Al- 4Vبا استفاده از لایه واسط برنج
محل انتشار مقاله: هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 10 -
695. بررسی اثر حذف آنیل میانی بر رفتار ناهمسانگردی ورق نورد سرد شده آلیاژ برنج 70/30
محل انتشار مقاله: هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 11 -
696. اثر کاربرد شلتوک برنج و بیوچار آن بر آبگریزی دو خاک با بافت متفاوت
محل انتشار مقاله: پانزدهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
697. شبیه سازی نوسانات سطح آب در کرت تحت کشت برنج در مدیریتهای مختلف آبیاری با مدل HYDRUS-2D
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 1 -
698. ارزیابی تاثیر تغییر اقلیم بر آب سبز و آبی در تولید برنج در استان گیلان
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 1 -
699. تاثیر آبیاری تناوبی بر انتقال نمک و پتاسیم در خاک اراضی شالیزاری
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 9 -
700. بهره برداری ازآببندان تحت شرایط تغییر ابعاد برای انجام کشت دوم برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7