برنج

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 6011 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3746 مقاله کنفرانسی و 2265 مقاله ژورنالی شامل 165,375 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,238,603 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,238,603 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
781. بررسی عوامل موثر در مصرف و انتخاب انواع برنج مورد مطالعه: استان کرمانشاه
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
782. بررسی اثر زمان بخاردهی برتغییرات رنگ برنج نیم جوش شیرودی
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
783. اثر زمان بخاردهی بر روی کیفیت پخت برنج نیم جوش شیرودی
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
784. اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخص های کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 9 -
785. بررسی استفاده از رنگ های مصنوعی در شیرینی جات سنتی سطح استان کرمانشاه
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
786. اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
787. خواص کیفی برنج اکسترود شده
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
788. پیش بینی نسبت رطوبت شلتوک نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
محل انتشار مقاله: دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
789. توصیه مناسب کودشیمیایی زمین های برنج در مازندران با استفاده از هوش مصنوعی
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی تکنولوژی های نوین در مهندسی برق، مخابرات و مکاترونیک
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
790. تاثیر پارامترهای ورودی بر میزان سطح جوش در جوشکاری فراصوتی ورق های غیر همجنس آلومینیوم 1100 و برنج C27000
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مهندسی برق،مکانیک،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
791. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی امولسیون و نانوامولسیون روغن در آب عصاره سبوس برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 6 -
792. بررسی اثربخشی بسترهای کشت بر ارتفاع، زیتوده و مقدار عناصر غذایی در گیاهچه برنج
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
793. بررسی روابط و همبستگی بین صفات مختلف ژنوتیپ های موتانت سنگ طارم
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
794. گروه بندی ژنوتیپ های موتانت سنگ طارم بر اساس روش های چند متغیره آماری
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
795. بررسی اثرات شیوه های آبیاری بر روی صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک برنج Oryza sativa L. رقم طارم هاشمی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 8 -
796. معرفی رقم برنج با نام طارم کیانی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 5 -
797. میزان سیلیسیم اندام هوایی برنج در دو خاک با بافت مختلف تحت تاثیر کاربرد مقادیر مختلف بایوچار و سیلیسیم
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 11 -
798. تعیین شاخص های انرژی در تولید برنج رقم طارم به روش نیمه مکانیزه (مطالعه موردی: شهرستان جویبار)
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
799. بررسی میزان مصرف انرژی در روش تولید سنتی برنج رقم طارم مطالعه موردی: شهرستان جویبار
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 10 -
800. بررسی اثر پارامتر هم ارز ماسه SE بر مقاومت کششی و مدول الاستیسیته ی بتن الیافی حاوی فوق روان کننده با/ بدون استفاده از ماده معدنی خاکستر پوسته برنج
محل انتشار مقاله: کنفرانس ملی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 18