برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,052 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,052 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
961. بررسی عملکرد خشک کن خورشیدی شلتوک برنج
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
963. بررسی پراکنش سن Andrallus spinidens F. (Hem: Pentatomidae شکارگر کرم سبز برگ خوار برنج Naranga aenescens در مزارع برنج غرب استان مازندران
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
964. بررسی دقت روش شبکه عصبی مصنوعی در برآورد مقدار آب مورد نیاز برنج مطالعه موردی: دشت مرداب گیلان
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
965. مطالعه روش های مختلف آبیاری و اسید هیومیک بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
966. مطالعه روش های مختلف آبیاری و پلیمر بر صفات مورفولوژیکی برنج رقم هاشمی
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
967. بررسی تاثیر پیش تیمار اسید سالیسیلیک برمحتوای رنگدانه و درصد جوانه زنی دو رقم برنج(ندا و طارم هاشمی) تحت تنش شوری
محل انتشار مقاله: کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 6 -
968. آیا آب و هوا باعث تغییر بازدهی برنج می شود
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
969. بررسی تاثیر استفاده از شیره خرما و سبوش برنج در خواص فیسیکوشیمیایی کیکروغنی
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
970. بهینه سازی فرآیند اکستروژن مستقیم همراه با پوسته به کمک دامی
محل انتشار مقاله: سیزدهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 6 -
971. بررسی اثر صمغ زانتان بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک فاقد گلوتن
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
972. بررسی تاثیر صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر سفتی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
973. بکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
974. فرآوردههای جانبی صنعت برنج
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 13 -
975. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن با استفاده از کنسانتره پروتیین بادام شیرین (SAPC ) و صمغ زانتان
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
976. تحلیل بافت داخلی و ارزشیابی حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
محل انتشار مقاله: کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 10 -
977. بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی)
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 6 -
978. استفاده از ساقه برنج به عنوان جاذب رنگ های اسیدی و واکنشی پساب صنایع نساجی
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 9 -
979. مطالعه آزمایشگاهی نفوذ پرتابه های سبک در بتن حاوی تراشه و خاکستر پوسته برنج
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
980. حذف سرب از محلول های آبی با استفاده از جاذب نانو کامپوزیت کیتوسان/نانوهیدروکسی آپاتیت/خاکستر سبوس برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش ملی شیمی،پتروشیمی و نانو ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5