برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,097 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,097 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
1021. بررسی تحولات ساختاری در اثر تغییرات میزان سیلیسیم و مس آلیاژهای برنج سیلیسیم دار کار شده
محل انتشار مقاله: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 14 -
1022. مقایسه ساختاری و تاثیر نسبت اکسترود در آلیاژهای برنج سرب دار و سیلیسیم دار کار شده
محل انتشار مقاله: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 13 -
1023. تاثیر فرایند نورد سرد پیوندی برخواص مکانیکی کامپوزیت لایهای برنج فولاد - IF
محل انتشار مقاله: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 10 -
1024. مقایسهی ریزساختار و خواص کششی میله برنجی تولید شده به دو روش ریختهگری پیوسته و اکستروژن داغ
محل انتشار مقاله: دهمین همایش مشترک و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسی مواد و متالورژی و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
1025. تاثیر درصدهای مختلف تفاله آفتابگردان برویژگی های بافتی نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 4 -
1026. بررسی اثر تفاله آفتابگردان بر ویژگی های حسی نان های فاقد گلوتن
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5 -
1027. فناوری تولید برنج دانهای اکسترود شده
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 4 -
1028. بهینه سازی تولید ژل امولسیونی بر پایه اینولین و روغن سبوس برنج
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 4 -
1029. انتخاب مناسب ترین سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی برای تولید سلولاز درسیستم تخمیر حالت جامد
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
1030. بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
1031. تاثیر پارامترهای نیم جوش کردن بر خواص کیفی و گرمایی برنج با کمک روش سطح پاسخ (RSM)
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5 -
1032. بررسی تاثیر زمان بخاردهی بر درجه ژلاتینهشدن نشاسته و برخی از خواص کیفی برنج نیم جوش
محل انتشار مقاله: اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1033. بررسی قدرت جذب زیستی پوست موز در حذف فلرات سنگین سرب،کادمیوم و نیکل از برنج صدری آستانه اشرفیه
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 14 -
1034. بررسی قدرت جذب زیستی پوست لیموترش در حذف فلزات سنگین سرب، کادمیوم و نیکل از برنج صدری آستانه اشرفیه
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 15 -
1035. پیش بینی مقاومت فشاری بتن خود متراکم حاوی پوزولان خاکستر پوسته برنج با استفاده از روش برنامه ریزی زنبور عسل مصنوعی
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 20 -
1036. تاثیر خاکستر پوسته شلتوک برنج در ناحیه زرین شهر اصفهان بر خواص سازه ای بتن
محل انتشار مقاله: همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی و مدیریت فرهنگی شهرها
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1037. بررسی غلظت های مختلف کلرور کادمیوم بر برخی پارامترهای گیاه برنج ( Oryza sativa L )
محل انتشار مقاله: سومین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 10 -
1038. بررسی تاثیر پارامتر های فرآیندی اکستروژن با پوسته بروی نیروی پرس
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، صنایع و هوافضا
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1039. طراحی و ساخت و ارزیابی مجموعه آزمایشگاهی پاربویلینگ با هدف کاهش ضایعات برنج در هنگام تبدیل
محل انتشار مقاله: سومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 13 -
1040. تاثیر زمان خیساندن و فشار بخاردهی در فرآیند پاربویلینگ بر ضریب تبدیل درصد برنج طارم محلی
محل انتشار مقاله: سومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8