برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,097 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,097 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
1041. پیش بینی و تعیین نیاز آبی برنج با استفاده از خروجی مدل اقلیمی در استان مازندران
محل انتشار مقاله: سومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
1042. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 10 -
1043. تأثیر افزودن صمغ دانه های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 11 -
1044. بررسی ویژگی های بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 9 -
1045. مقایسه نتایج استخراج فیبر از هسته خرما ربی و سبوس برنج گیلانی
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 5 -
1046. ارزیابی خصوصیات تصویری و بافتی کیک برنجی بدون گلوتن کم چرب حاوی بتاگلوکان
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
1047. انتخاب سوش بهینه گونه های تریکودرما جهت تولید گلوکزمایع از پوسته برنج
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
1048. تأثیر افزودن صمغ دانه های ریحان و شاهی بر روی میزان قند و خاکستر کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 11 -
1049. ارزیابی تاثیر جایگزین های چربی بر خواص حسی همبرگر
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 12 -
1050. تاثیر ازن آبی بر روی خواص چسبندگی، ژلاتیناسیون، ساختار و خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم و برنج
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 9 -
1051. برنج نیم پز به عنوان ابزاری کارآمد برای غنی سازی با آهن و روی
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 13 -
1052. تغییرات خصوصیات کیفی برنج پس از اعمال تیمار حرارتی شلتوک
محل انتشار مقاله: بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 5 -
1053. خوشهبندی ارقام تحت کشت شلتوک برنج در استان گلستان با تأکید بر روش تحلیل خوشهای سلسله مراتبی
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 8 -
1054. تعیین انرژی مصرفی در سیستمهای تبدیل شلتوک به برنج
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
1055. ارزیابی روند مصرف انرژی در تولید برنج با استفاده از تحلیل پوششی دادههاDEA شهرستان چرداول
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
1056. بررسی تأثیر مدت زمان سفید کردن برنج برروی برخی از خصوصیات ظاهری وکیفی دانه برنج
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 9 -
1057. بررسی عملکرد مزرعه ای دو نوع ماشین نشاکار برنج در استان گیلان
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1058. مدلسازی سینتیک خشک کردن لایه نازک برنج نیم جوش در خشک کن ترکیبی هوای داغ مادو ن قرمز
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 11 -
1059. بهینهسازی فرایند نیمپخت کردن شلتوک با کمک امواج مایکروویو
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 14 -
1060. سامانه اندازهگیری بیدرنگ هدایت الکتریکی برای پیش بینی آنلاین مقدار ژلاتینهشدن نشاسته برنج
محل انتشار مقاله: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 14