برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,803 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,803 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
1181. ریسک تولید برنج بر اساس نهاده های تولید
محل انتشار مقاله: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم کشاورزی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 9 -
1182. بررسی اثر سرعت گرم کردن بر ویژگی های رئولوژیکی مخلوط پروتئین های آب پنیر و سبوس برنج
محل انتشار مقاله: نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
1183. بررسی اثر فرآیند پخت به روش سنتی و صنعتی ، بر خصوصیات حسی و میزان جذب روغن در برنج پخته شده
محل انتشار مقاله: نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 7 -
1184. نوسازی و مدیریت اراضی شالیزاری استان گیلان؛ موانع و چالش ها
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی مدیریت کشاورزی با کاربرد الگوی زراعی
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 9 -
1185. تولید نانو ذرات سبز اکسید روی با الهام از طبیعت
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5 -
1186. بررسی اثر نمک روی خواص نانو ذرات سبز اکسید روی
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 5 -
1187. بررسی تعادلی جذب متان از سبوس برنج
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 7 -
1188. تهیه ومطالعه کامپوزیت های لیکور پخت کاه برنج بنزیله / پلی لاکتاید
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 12 -
1189. مطالعه جذب سطحی منگنز با استفاده از مخلوط جاذب های طبیعی
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
سال انتشار: ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 14 -
1190. بررسی تغییرات مقادیر تبخیر تعرق گیاه برنج در بارندگی های متفاوت
محل انتشار مقاله: دوازدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
1191. مقایسه نیاز تبخیر -تعرق در رقم های برنج هاشمی و بهار با استفاده از اندازه گیری های لایسمیتری
محل انتشار مقاله: دوازدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
1192. ارزیابی ارتباط صفات در لاینهای موتانت برنج درنسل M3
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 11 -
1194. بررسی اثر تنش شوری بر خصوصیات لاین های پیشرفته برنج در مرحله جوانه زنی
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 6 -
1195. بررسی نتایج ارزیابی حسی (بافت و آروما) کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج و آرد لوبیا چشم بلبلی
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 1 -
1196. بررسی میزان سختی و پارامتر های رنگی کیک تولید شده توسط آرد برنج و آرد لوبیا
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 1 -
1197. بررسی مقدار پروتئین و سختی کیک بدون گلوتن تولید شده از آرد برنج و آرد لوبیا
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 2 -
1198. بررسی درصد رطوبت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج و آرد لوبیا چشم بلبلی
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 1 -
1199. تاثیر محلول پاشی سیلیکون و سالیسیلیک اسید بر میزان جذب نیتروژن، فسفر، پتاسیم و سیلیکون در برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: 5 -
1200. مقایسه ترکیبات غذایی قارچهای خوراکی صدفی پرورش یافته به روی ضایعات گندم و برنج
محل انتشار مقاله: نخستین همایش ملی کشاورزی مدرن و راه های توسعه آن در کشور
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 3