برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,893 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,893 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
1581. بررسی تاثیر ترشحات فرار برخی از گونه های قارچ Trichoderma علیه قارچ Fusarium oxysporum جدا شده از برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 4 -
1582. اثر رژیم های آبیاری بر ارقام مختلف برنج در استان فارس
محل انتشار مقاله: سومین همایش کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 1 -
1583. تاثیر آهک و خاکستر پوسه برنج بر بهبود خواص مکانیکی و فیزیکی خاک ماسه سیلتی
محل انتشار مقاله: هشتمین همایش ملی تخصصی زمین شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 7 -
1584. پذیرش کم آبیاری توسط تولیدکنندگان برنج و سورگوم جارویی- مطالعه موردی منطقه میانه
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1585. پایش و شناسایی ارگانیسم های تغییر یافته ی ژنتیکی با توجه به ژن همسانه سازی شده CaMV35S
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 7 -
1586. ضایعات برنج، منبعی برای تولید انرژی زیست توده در عرصه های شالیزاری کشور (با تکیه بر محیط زیست نواحی روستایی)
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1587. تعیین ارزش اقتصادی زمین و نیروی کار خانوادگی در تولید برنج با مقایسه تابع سود درجه دوم و ترانسلوگ (مطالعه موردی: شهرستان ساری)
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1588. تعیین ارزش اقتصادی زمین و نیروی کار خانوادگی در تولید برنج (مطالعه موردی: شهرستان ساری)
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1589. بررسی تاثیرموادافزودنی دربهبود رفتارمقاومتی خاک رس با خاصیت خمیری پایین
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 7 -
1590. تأثیر خاکستر پوسته ی برنج بر تثبیت سازی راه ها نمونه موردی: مازندران
محل انتشار مقاله: همایش ملی مهندسی عمران ، شهرسازی و توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 12 -
1591. ارزیابی تنوع القا شده در برنج رقم سنگ طارم با استفاده از EMS در نسلm2
محل انتشار مقاله: اولین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 5 -
1592. بهینه سازی چند هدفه پارامترهای ماشینکاری در فرآیند اسپارک با دو نوع الکترود مس و برنج
محل انتشار مقاله: اولین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1593. بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد بربرخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی گیاه برنج رقم طارم
محل انتشار مقاله: اولین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 18 -
1594. بررسی تأثیرآمیخته بازاریابی4p بر رفتارخرید مصرفکنندگان برنج استان مازندران
محل انتشار مقاله: اولین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 22 -
1595. روشهای نوین برای تولید اتانول از ضایعات کشاورزی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1596. ضرورت، چالشها و مدیریت صنایع تبدیلی و نقش آن در کاهش ضایعات برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 5 -
1597. بررسی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج با حلالهای الکلی و هیدروالکلی به روش غرقابی و اولتراسوند
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 11 -
1598. بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1599. بررسی نسبت طویل شدن دانه بعد از پخت در لاین های امیدبخش برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 7 -
1600. دورکنندگی اسانس گیاهان دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum) و نعنا (Mentha piperita) بر شپشه برنج (Sitophilus oryzae) از دیدگاه فنی و اقتصادی
محل انتشار مقاله: همایش ملی گیاهان دارویی
سال انتشار: ۱۳۸۹
تعداد صفحات: 1