برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,893 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,169,893 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
1601. نقش باکتری های زیستی در جلوگیری از تنش و آلودگی حاصل از کودهای نیتروژنه در شرایط غرقاب
محل انتشار مقاله: نخستین همایش کشوری بحران ها و چالش های آب در حوزه دریاچه نمک
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 5 -
1602. شمعدان های برنزی و برنجی ایلخانی، طرحی نو یا تداوم سنت ها
محل انتشار مقاله: همایش علمی پژوهشی هنر ایرانی، هویت ملی
سال انتشار: ۱۳۸۷
تعداد صفحات: 11 -
1603. بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها
محل انتشار مقاله: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1604. تأثیر آهک و خاکستر پوسته برنج بر بهبود خواص مکانیکی و فیزیکی خاک ماسه سیلتی
محل انتشار مقاله: همایش ملی یافته های نوین در مهندسی عمران
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1605. تهیه و کاربرد سبوس برنج اصلاح شده با تارتاریک اسید در حذف یون سرب از محلول آبی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بازیافت آب راهبردی اصولی برای مدیریت بحران آب
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 5 -
1606. جایگزین هایی برای سیمان با توجه به اصول پایداری در تولید بتن
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 6 -
1607. برآورد میزان خسارت ناشی از بارش بر روی محصول برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 6 -
1608. ارزیابی روشهای پنمن مانتیث فائو و تشت تبخیر کلاس A در برآورد تبخیر-تعرق گیاه برنج در منطقه ی رشت
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 8 -
1609. برآورد پارامترهای توابع کاهش جذب در شرایط تنش خشکی برنج رقم هاشمی رشت
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 10 -
1610. ارزیابی اثر تنش کمبود آب بر ژنوتیپ های بومی و اصلاح شده برنج با استفاده از شاخص های تحمل
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 8 -
1611. مقایسه مدیریتهای مختلف آبیاری با سیستم نوین مدیریت کشت برنج ( SRI ) بر بهره وری آب
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 9 -
1612. تاثیر آبیاری با آب رودخانه زرجوب بر تجمع فلزات سنگین در دانه برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 9 -
1613. تعیین ضریب گیاهی برنج رقم های بینام و خزر در منطقه رشت
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 10 -
1614. معرفی بهترین روش تعیین بارندگی مؤثر کشت برنج در شهرستان قائمشهر
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
سال انتشار: ۱۳۹۱
تعداد صفحات: 8 -
1615. تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برخی ارقام برنج ایرانی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 15 -
1616. استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1617. بررسی کاربرد سبوس برنج در بیسکویت
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 7 -
1618. بیسکویت رژیمی با آرد چاودار
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1619. بررسی نقش واریته برنج در تولید نشاسته از آرد در روش استخراج قلیایی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1620. تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 11