برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,162,505 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,162,505 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
161. مقایسه اثربخشی برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی خاک بر عملکرد برنج در استان گیلان
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
162. تاثیر بافت خاک و سطوح مختلف آبیاری بر عملکرد برنج رقم طاهر
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
163. ارزیابی توانایی انحلال پتاسیم توسط جدایه های باکتری جداسازی شده ریزوسفر برنج از شالیزارهای استان گیلان
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
164. اثر غرقاب بر پتانسیل اکسایش-کاهش و آهن در خاکهای شالیزاری
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
165. ارزیابی اثر تسطیح اراضی روی پتاسیم قابل جذب خاک در شالیزارهای استان گیلان
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 5 -
166. تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و شوری بر عملکرد برنج رقم گیلانه
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
167. بررسی تاثیر محلول پاشی نیتروژن و متیل جاسمونات بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه برنج
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
168. اثر تنش گرما و مقا دیر ازت برخصوصیات خوشه و میزان کلروفیل برگ لاین های متحمل به گرمای برنج
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
169. واکنش خصوصیات رنگدانه های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی ارقام مختلف برنج به نانو کود نیتروژن
محل انتشار مقاله: هفدهمین کنگره علوم خاک ایران و چهارمین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه تجدید حیات حکیمانه خاک و حکمروائی حکیمانه آب
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 6 -
170. ارزیابی تاثیر خاکستر پوسته برنج و نانوسیلیس برخواص بتن پرمقاومت
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران، توسعه هوشمند و سیستم های پایدار
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 12 -
171. اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده
محل انتشار مقاله: سیزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
172. شناسایی بیماری ها گیاه برنج با استفاده از تصویر
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 10 -
173. بررسی اثرات پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک بر تخریب اکراتوکسین A موجود در برنج ایرانی کشت شده در استان مازندران
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 8 -
174. مروری جامع بر سامانه های نوین رسانش و رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال مواد غذایی و روش های جدید انکپسولاسیون و نانوکپسولاسیون: سیستم های کلوئیدوزوم نانوهایدروژل و پیکرینگ امولژن هایدروژل و هایپر برنج پلی ساکارید - پروتئین نانو پارتیکل - نانو کامپوزیت هایدروژل، کرایوژل،زیروژل، آئروژل، اولئوژل، ارگانوژل و نانوذرات لیپیدی جامد SLN
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
175. بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی سبزوار
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 13 -
176. ارزیابی صفات زراعی لاین های موتانت M۹ برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 7 -
177. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی در لاین های موتانت M۹ برنج
محل انتشار مقاله: چهارمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 11 -
178. ارزیابی تاثیر یکپارچه سازی اراضی کشاورزی بر کاهش هزینه های تولید برنج( مطالعه موردی : بخش میرزاکوچک شهرستان صومعه سرا )
محل انتشار مقاله: پنجمین همایش ملی علوم جغرافیایی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 12 -
179. بررسی واکنش برنج به سطوح مختلف پتاسیم و دورهای آبیاری در استان فارس
محل انتشار مقاله: پنجمین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 12 -
180. اثر دور آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج
محل انتشار مقاله: پنجمین کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
سال انتشار: ۱۴۰۰
تعداد صفحات: 21