برنج
بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 5033 مقاله در رابطه با برنج تهیه و منتشر شده است که شامل 3512 مقاله کنفرانسی و 1521 مقاله ژورنالی شامل 153,040 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,172,256 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,172,256 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای برنج را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی برنج
-
1921. تولید برنج تحت شرایط کمبود آب (چالش ها و چشم اندازها)
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1922. مقایسه مدل های ایزوترم جذب در حذف کادمیوم از محیط آبی توسط ساقه برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1923. بررسی ایزوترم حذف کروم از محیط آبی توسط ساقه برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1924. بهره وری از منابع آب و مدیریت های مختلف آبیاری در برنج
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1925. روش نوین کشت برنج در مواجه با بحران آب
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1926. اثرات حذف یارانه انرژی بر قیمت تمام شده محصولات کشاورزی استان فارس مطالعه موردی برنج مرودشت کامفیروز
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 11 -
1927. ارزیابی تولید انرژی از زیست توده در شمال ایران (مطالعه موردی : کاه برنج)
محل انتشار مقاله: سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 11 -
1928. بررسی اثر بیوچار و دو گونه قارچ مایکوریزا بر میزان فسفر قابل دسترس خاک تحت کشت ذرت
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی بهداشت محیط،سلامت ومحیط زیست پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 9 -
1929. بررسی تخلیه منابع سامانه تولید برنج با رهیافت ارزیابی چرخه حیات:مطالعه موردی استان گلستان
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی بهداشت محیط،سلامت ومحیط زیست پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 8 -
1930. بررسی جذب یون های فلزات سنگین جیوه Hg+2 و سرب Pb+2 به وسیله کربن فعال سیاه و سفید تولید شده از پوسته شلتوک برنج با استفاده از روشهای غرقابی و ستونی
محل انتشار مقاله: اولین همایش ملی بهداشت محیط،سلامت ومحیط زیست پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 23 -
1931. تاثیر باکتری آزوسپریلیوم لیپوفروم و کود نیتروژن بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و جذب عناصر غذایی برنج رقم طارم
محل انتشار مقاله: همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 3 -
1932. اثر پاربویلینگ روی درصد شکستگی و درصد عملکرد برنج
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 10 -
1933. بررسی اثر شستشو و خیساندن بر کاهش میزان فلزات سنگین سرب، آرسنیک و کادمیوم برنجهای توزیع شده در کرمانشاه در سال
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 8 -
1934. بررسی تاثیر آموزش بر متصدیان قنادی ها در استفاده از رنگهای مصنوعی در شیرینی جات سطح استان کرمانشاه
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
1935. اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1936. ارزیابی عدد اسیدی و کربنیل روغن کانولای پایدارشده با عصاره سبوس برنج طی حرارت دهی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 7 -
1937. ارزیابی عدد پراکسید و اسیدی روغن کانولای پایدارشده با عصاره سبوس برنج طی ذخیره سازی
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 6 -
1938. سبوس برنج و کاربرد آن در صنعت غذا
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 5 -
1939. بررسی تاثیر دمای نگهداری بر رنگ نمونه های برنج رقم کامفیروز
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 17 -
1940. تاثیرنوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۲
تعداد صفحات: 23