سرمازدگی

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه 711 مقاله در رابطه با سرمازدگی تهیه و منتشر شده است که شامل 468 مقاله کنفرانسی و 243 مقاله ژورنالی شامل 10,216 صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,188,288 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای سرمازدگی را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا 2,188,288 مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای سرمازدگی را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی سرمازدگی
-
121. مطالعه گل و میوه دهی برخی از ژنوتیپهای برتر زردآلو در شرایط آب و هوایی برزک کاشان
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
122. بررسی اثر ترکیبات ضد یخ گیاهی در جلوگیری از سرمازدگی بهاره درختان آلو و گوجه (Prunus spp)
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
123. تاثیر محلولپاشی کلسیم و پتاسیم بر ویژگیهای کمی و کیفی در طی انبارداری انار رقم زردانارPunica granatum L. cv. Zardanar
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
124. بررسی کارآیی پیش تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده ازشاخصهای وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکوشیمیایی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
125. ارزیابی مقاومت به سرمای ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازه خوری
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
126. اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 4 -
127. تاثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
128. اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعداز تنش سرمایی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
129. اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس ازبرداشت میوه انار
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 5 -
130. اثرات گرمادهی متناوب بر تغییرات میزان پلی آمین های پوست میوه انار رقم رباب نیریز نگهداری شده در انبار سرد
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
131. بررسی کارآیی پیش تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخصهای وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکوشیمیایی
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
132. مطالعه گل و میوه دهی برخی از ژنوتیپ های برتر زردآلو در شرایط آب و هوایی برزک کاشان
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 6 -
133. بررسی خسارت سرمازدگی بهاره در باغهای میوه شهرستان بوانات استان فارس
محل انتشار مقاله: یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 7 -
134. بررسی عوامل اجتماعی تاثیرگذار برادراک باغداران نسبت به تکنولوژی های نوین در کنترل سرمازدگی دیررس بهاره در شهرستان مشگین شهر استان اردبیل
محل انتشار مقاله: پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 7 -
136. تحمل تنش سرما در ارتباط با میزان کربوهیدرات های محلول در آب در ژنوتیپ های جو
محل انتشار مقاله: سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: 4 -
137. تعیین درجه حرارت های کاردینال خارمریم (Silybum marianum) در مرحله جوانه زنی
محل انتشار مقاله: دومین همایش ملی گیاهان دارویی دیم ایران
سال انتشار: ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 7 -
138. مروری بر تنش سرمازدگی و اثرات آن بر درختان مرکبات و میوه آنها و راهکارهای مقابله با این تنش
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 7 -
139. مدلسازی دمای حداقل در استان فارس با استفاده از مدل شبکه عصبی بازگشتی LSTM
محل انتشار مقاله: اولین کنفرانس تحقیقات بنیادین در علوم کشاورزی و زیست محیطی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: 12 -
140. بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر کیفیت و عمر انباری میوه کامل انار تاثیر دارد
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: 2