جو

بر اساس تحلیل و آنالیز مقالات علمی و دانشگاهی کشور، تا این لحظه ۴۹۸ مقاله در رابطه با جو تهیه و منتشر شده است که شامل ۴۴۵ مقاله کنفرانسی و ۵۳ مقاله ژورنالی شامل ۵,۷۶۳ صفحه می باشد.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا ۹۶۶,۴۵۵ مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای جو را مشاهده نمایید.
ما تاکنون در پایگاه سیویلیکا ۹۶۶,۴۵۵ مقاله علمی و تخصصی از کنفرانسها و ژورنالهای کشور را نمایه و تحلیل نموده ایم.
در زیر می توانید تعدادی از عناوین مقالات نوشته شده برای جو را مشاهده نمایید.
فهرست مقالات کنفرانسی جو
-
۱. بررسی اثر تخمیر با خمیر ترش های حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی های کیفی نان حجیم بر پایه آرد عدس، گندم و سبوس جوی دو سر
کلیدواژه ها: نان ، خمیر ترش، عدس، سبوس جو دوسر، لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس
محل انتشار مقاله: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: ۳ -
۲. محاسبه میزان آب مجازی محصول گندم و جو آبی و دیم در استانهای گیلان، مازندران و گلستان
کلیدواژه ها: آب مجازی، NETWAT، نیاز خالص گندم، کشت دیم، بهره وری آب آبیاری، راندمان.
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: ۱۴ -
۳. اثر نانو لوله های کربنی چند جداره و نیترو پروساید سدیم بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه های جو تحت تنش شوری
کلیدواژه ها: آنتی اکسیدانت، گیاهچه ای، نانو لوله های کربنی چند جداره، نیترو پروساید سدیم
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: ۲۲ -
۴. اثر عصاره اندام هوایی عروسک پشت پرده بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه جو و کلزا
کلیدواژه ها: عروسک پشت پرده، آللوپاتی، علف کش زیستی، جو، کلزا
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۸
تعداد صفحات: ۸ -
۵. اثر پودر دانه آنیسون همراه با جیره ذرت یا جو بر تولید شیر و تغییرات وزن بدن گوسفندهای قزل در دوره انتقال
کلیدواژه ها: آنیسون، منبع غلات، تولید شیر، وزن بدن، گوسفند قزل
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: ۴ -
۶. اثر پودر دانه آنیسون همراه با جیره ذرت یا جو بر pH و جمعیت پروتزوئایی گوسفندهای قزل در دوره انتقال
کلیدواژه ها: آنیسون، pH، جمعیت پروتوزوئایی، گوسفند قزل، دوره انتقال
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: ۳ -
۷. اثر پودر دانه رازیانه همراه با جیره حاوی ذرت یا جو بر pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه بزهای مهابادی در دوره انتقال
کلیدواژه ها: رازیانه، Ph، پروتوزوا، بز مهابادی، دوره انتقال
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: ۳ -
۸. اثر پودر دانه رازیانه همراه با جیره حاوی ذرت یا جو بر تغییرات وزن بدن و تولید شیر بزهای مهابادی در دوره انتقال
کلیدواژه ها: رازیانه، وزن بدن، تولید شیر، بز مهابادی، دوره انتقال
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: ۴ -
۹. تعیین منابع مقاومت گیاهچه ای و گیاه کامل در ارقام جو نسبت به برخی از پاتوتیپ های زنگ زرد جو و گندم
کلیدواژه ها: جو، زنگ زرد، پاتوتیپ ها، مقاومت گیاهچه ای، مقاومت گیاه کامل
محل انتشار مقاله: چهارمین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: ۱ -
۱۰. بررسی مقاومت وحساسیت برخی ازارقام و لاین های جو نسبت به شته ی روسی گندم (Diuraphis noxia (Hemi.: Aphididae در شرایط آزمایشگاهی
کلیدواژه ها: آفات غلات شته ی روسی گندم، رقم، لاین های جو، .Hordeum vulgare
محل انتشار مقاله: سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: ۱ -
۱۱. برخی از پارامترهای زیستی شتهی روسی گندم (Diuraphis noxia (Hemi.: Aphididae روی ارقام و لاین های مختلف جو در شرایط آزمایشگاهی
کلیدواژه ها: آفات غلات، شته ی روسی گندم، لاین، Hordeum vulgare
محل انتشار مقاله: سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: ۱ -
۱۲. تحمل تنش سرما در ارتباط با میزان کربوهیدرات های محلول در آب در ژنوتیپ های جو
کلیدواژه ها: تحمل سرما، تنوع ژنتیکی، جو زراعی، کربوهیدرات های محلول در آب
محل انتشار مقاله: سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
سال انتشار: ۱۳۹۳
تعداد صفحات: ۴ -
۱۳. بررسی تحمل به شوری ارقام و لاین های جو دیم با استفاده از شاخص های تحمل به تنش
کلیدواژه ها: ارقام و لاین های جو، تنش شوری، شاخص های تحمل
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۵ -
۱۴. مطالعه تاثیر سطوح مختلف شوری بر روی عملکرد و اجزای عملکرد ارقام و لاین های جو (.Hordeum vulgare L) دیم مناطق آلاورق و سامیان
کلیدواژه ها: ارقام و لاین های جو، تنش شوری، عملکرد و اجزای عملکرد
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۹ -
۱۵. بررسی اثر عصاره و اسانس گیاهان دارویی و نانوذرات مختلف روی رشد ریزنمونه بذری گیاه جو (Hordium volgaure L.) در محیط کشت
کلیدواژه ها: گیاهان دارویی، عصاره، اسانس، نانوذره، محیط کشت
محل انتشار مقاله: دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۱۵ -
۱۶. شبیه سازی کارایی مصرف آب با توجه به فراهمی نیتروژن جو در شرایط تنش خشکی
کلیدواژه ها: حرکت مجدد نیتروژن، شبیه سازی، قطع آبیاری، کارایی فیزیولوژیکی نیتروژن
محل انتشار مقاله: ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۶ -
۱۷. تعیین دقیق نیاز فسفره گیاه جو در کشاورزی حفاظتی و شرایط شور
کلیدواژه ها: بقایای گیاهی، خاکورزی، فسفر
محل انتشار مقاله: دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۵ -
۱۸. پرایمینگ چندگانه بذرهای رقم بهاره جو برای بهبود مقاومت به تنش شوری
کلیدواژه ها: پرایمینگ چندگانه، تنش شوری، جو
محل انتشار مقاله: سومین همایش ملی زیست شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۶ -
۱۹. به حداقل رساندن تلفات آب به ویژه در بخش کشاورزی
کلیدواژه ها: ماتریس سنسور، جست و جو گر نوترنی، آبیاری، تنش سنج
محل انتشار مقاله: هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۶ -
۲۰. بررسی تحمل به شوری ارقام و لاین های جو دیم با استفاده از شاخص های تحمل به تنش
کلیدواژه ها: ارقام و لاینهای جو، تنش شوری، شاخصهای تحمل
محل انتشار مقاله: نهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: ۱۳۹۷
تعداد صفحات: ۵